1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2016 11:39

Επεισοδιακή «κούπα» για το Πειραματικό (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιωργος Γκολέμας
Το Πειραματικό κατέκτησε το κύπελλο γυναικών ΕΠΕΣΘ με τη νίκη του με 3-1 απέναντι στην ομάδα του Μυγδονιακού σε έναν αγώνα που τα είχε όλα. Θέαμα, ένταση και μικροεπεισόδια.


Στο τέταρτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 24-23 υπέρ του Πειραματικού η μπάλα χτύπησε στο επάνω μέρος του φιλέ αλλά έξω από την αντένα, μετά από απόκρουση παίκτριας του Μυγδονιακού και ορθώς ο διαιτητής έδωσε τον πόντο στο Πειραματικό και μαζί την νίκη στην ομάδα. Δυστυχώς μερικοί φίλαθλοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς αντέδρασαν με την απόφαση και έτσι δημιουργήθηκε μία ένταση στο γήπεδο.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλαν και μερικοί θερμόαιμοι φίλαθλοι με παράγοντες της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να πέσουν καφέδες και νερά εντός του αγωνιστικού χώρου. Δυστυχώς έντρομες οι αθλήτριες των δύο ομάδων παρακολουθούσαν σκηνές βίας. Αποκορύφωμα ήταν να τραβούν την Γραμματεία της ΕΠΕΣΘ και να της ζητούν ονόματα παραγόντων της αντίπαλης ομάδας. Αποτέλεσμα της ήδη τεταμένης ατμόσφαιρας ήταν να έρθει η Αστυνομία, αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ήταν να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ευτυχώς στο τέλος οι αθλήτριες των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί, έφυγαν αγκαλιασμένες και έδωσαν ένα μήνυμα για το αθλητικό πνεύμα. Έτσι το κύπελλο απονεμήθηκε στο Πειραματικό για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 22-25, 17-25, 23-25)

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Τρύψια): Νίκα, Χατζησακούλα, Πατέλη, Τσιτσιπλάμη, Βεργή, Μποσταντζόγλου/ Ξανθοπούλου (λ), Καραγιάννη, Ε. Λάκη, Μαδέση.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Μπελουμπέκοφ): Αλτίνη, Γιαννώτα, Γκινάλη, Κίτσου, Αντωνίου, Διαμαντή/ Φουτσιτσάκη (λ), Καμφορίδου.


IMG_5356.jpgG.G..jpgIMG_5344.jpgG.G..jpgIMG_5355.jpgG.G..jpgIMG_5346.jpgG.G..jpgIMG_5351.jpgG.G..jpgIMG_5456.jpgG.G..jpgIMG_5430.jpgG.G..jpgWCFinal-2.JPG


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ