1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2016 11:27

Η ΧΑΝΘ 3-0 το Πειραματικό και άνοδος στην Α2 (photos)

Η ΧΑΝΘ έσπασε για δεύτερη φορά την έδρα του Πειραματικού και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον Γ' όμιλο της Β' Εθνικής Γυναικών, κερδίζοντας και την άνοδό της στην Α2 Γυναικών.

Η ομάδα του Βασίλη Χριστόπουλου νίκησε τον αντίπαλό της με 3-0 στο κατάμεστο γυμναστήριο Βότση, παίζοντας πιο αποφασιστικά και κάνοντας μια μικρή ανατροπή στο τρίτο σετ, όπου έχανε με 17-21. Ο τρίτος τελικός κρίθηκε από το σέρβις της ΧΑΝΘ, που της απέφερε 12 άσους, και από την εξαιρετική της υποδοχή που έφτασε στο 64% (44% άριστες).

Για την ομάδα της Αδελφότητας ήταν ο τρίτος τίτλος αυτής της κατηγορίας, αφού τον είχε κατακτήσει και το 2010. Αξίζει να αναφέρουμε και στους τρείς αγώνες νικητές ανεδείχθησαν οι φιλοξενούμενες ομάδες και η πρώτη σκορ του αγώνα Σουζάνα Γκολέμα αγωνίσθηκε τραυματισμένη με διάστρεμμα και είχε πέντε άσους.

Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Βασιλειάδη και Γιώργου Μαυρίδη. Επόπτες: Ελένη Γεροβασίλη και Χρήστος Τοσουνίδης. Σημειωτής: Δέσποινα Παναγιωτίδου. Παρατηρητής: Αντώνης Τσοπάνογλου

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Σταμάτης Μιχελινάκης και ο Στάθης Βανδώρος από ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ και ο Υπεύθυνος των αθλητικών τμημάτων της ΧΑΝΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Πειραματικού Ιωάννης Καζάκος, ο πρόεδρος των διαιτητών της Θεσσαλονίκης Γιώργος Μπόμπορας, ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης, ο πρόεδρος του Ναύαρχου Βότση Σάκης Τσολάκος, ο έφορος της Ελπίδας Αμπελοκήπων Άκης Ιακωβίδης, ο Αντώνης Δόγαρης πρώην διεθνής διαιτητής, ο Κωνσταντίνος Πάντσιος πρώην μέλος ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και πρόεδρος του Προμηθέα Πυλαίας, η Ελένη Αποστολίδου υπεύθυνη αγωνιστικού και Γενική Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, ο Κωνσταντίνος Ναλμπάντογλου πρώην παίκτης και διαιτητής, ο προπονητής ΠΟΠ Άρης Γιαμακίδης και πολλοί προπονητές, διαιτητές, παράγοντες, αθλητές και γονείς των αθλητριών. Στο γήπεδο όλα λειτούργησαν άψογα με τις προσκλήσεις.

Πειραματικό (Μπελουμπέκοφ): Διαμαντή, Αντωνίου 2, Νικολού 8, Γκινάλη 5, Αλτίνη 14, Γιαννώτα 6, Φουτσιτσάκη (λ) - Καμφορίδου 2, Μασούρα 4, Μαύρου, Κίτσου 3.

Υποδοχή 36% (Τέλειες 16%), Τελειωμένες Επιθέσεις 33/103 (32%)

ΧΑΝΘ: Αρμουτάκη3, Γκολέμα 16, Μανωλοπούλου 10, Μπακοπούλου 12, Κουρτίδου 7, Θωμοπούλου 4, Βερνάρδου (λ) - Κάππα (λ), Κουνουπίδου 1.

Υποδοχή 64% (Τέλειες 44%), Τελειωμένες Επιθέσεις 37/109 (34%)

Πόντοι: Σέρβις 4-12, Επίθεση 33-37, Μπλοκ 7-4, Λάθη αντιπάλου 23-25

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ