1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2014 13:28

Ξεκινούν οι γυναίκες της ΕΑΠ

Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου λοιπόν οι διακοπές και η ξεκούραση τελειώνουν και για την γυναικεία ομάδα της Ε.Α.Π.

Από τις 3 το μεσημέρι αρχίζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και η προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ υπό τις οδηγίες του τεχνικού Ανδρέα Φαλιέρου.

Με βασικό κορμό την περσινή νεανική ομάδα, αφού από το περσινό ρόστερ θα απουσιάζει μόνο η Αγγελική Χριστοπούλου που δόθηκε δανεική στον Απόλλωνα, και με τέσσερις νέες προσθήκες η φετινή Ε.Α.Π. ευελπιστεί, σε μια χρονιά ανάλογη με την περσινή και γιατί όχι και καλύτερη, τόσο στην γυναικεία ομάδα όσο και στα αναπτυξιακά της τμήματα.

7 σχόλια

  • Comment Link TAXYDROMOS Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 12:33 posted by TAXYDROMOS

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΙΣΙΝΗ...ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

  • Comment Link ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 21:47 posted by ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ Ε Κ Π Λ Η Ξ Ε Ι Σ.

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 17:37 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

    Τελικά καταλάβαμε ποιός είσαι φίλε salaga. Τουλάχιστον μην δείχνεις το μίσος που σε διακατέχει.
    Κάτσε στην "πλατεία", πιές τον καφέ σου και άσε τα κοριτσάκια να χαρούν το βόλεϊ.
    Kαι κάτι ακόμη. Μην Κλάνεις διάλογο μέσο του διαδυκτίου

  • Comment Link salaga Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 15:02 posted by salaga

    Δεν συνηθίζω να ανοίγω διάλογο στα site. Αλλά σήμερα θα κλανω μια εξαίρεση. Για πες μου φίλε ΕΑΠιτη ποιές είναι οι κορασίδες που κατα βάση στηρίχθηκε η ΕΑΠ περυσι; Οι αδελφές Σαρλή; Η Κρίστυ Υφαντή (σταμάτησε λόγω εγκυμοσύνης είναι αλήθεια αυτό); H Καραμούτζου απ το Άργος; H Βάσω Πελεκούδα; Η Δεδούση από τη Καλαμάτα Σου ανέφερα εξι εξαδάτες. Η Τσακούμη και η Ζήκου είναι κοριτσάκια που μπορείς να στηριχθείς. Άντε και η πάσα που έπαιζε πέρυσι με πολύ δουλειά όμως. Συνεπώς μη λες φανφάρες. Με τα χάλια που έιχε πέρυσι η Κόρινθος, το Άργος (αυτό έχει κορασίδες κατα βάση) και η Ολυμπιάδα μόνο τον Μεσσηνιακό είχες να κοντράρεις και έχασες μαρς. Άστα λοιπόν. Καλή επιτυχία φέτος εύχομαι αλλά τη καραμέλα των κορασίδων ασ τη.

  • Comment Link ΕΑΠίτης Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 04:47 posted by ΕΑΠίτης

    Όταν μια νεανική ομάδα που κατά βάση αποτελείτε από κορασίδες, βάζει στόχο την παραμονή και τερματίζει Δεύτερη με αξιώσεις για άνοδό στην Α2, είναι αποτυχημένη η πορεία της, φίλε salaga;
    Τελικά μήπως δεν σε ενδιαφέρει η ΕΑΠ, αλλά απεναντίας είσαι από τους εχθρούς της;
    Όσο για τις μεταγραφές κάνε λίγο υπομονή, δεν τελείωσαν ακόμη έχουμε και κάποιες φοιτήτριες που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μεταγραφούν. Κάποιες από αυτές συμμετείχαν και στα τελικά των Κορασίδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ