1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-05-2015 20:06

Κουτσούρης: «Πιστεύαμε και θέλαμε την άνοδο»

Άφησε τον Απολλώνιο Κερατσινίου κι εντάχθηκε στον Πανιώνιο το 2011 προκειμένου να είναι κι εκείνος ένα από τα παιδιά που θα διεκδικούσαν τον άνοδο από την ΕΣΠΕΔΑ στην Α2 Ανδρών. Στα 21 του, ο Στέλιος Κουτσούρης, λίμπερο της ομάδας της Νέας Σμύρνης έζησε μία ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο και μιλά στο volleynews.gr για αυτήν, αλλά και τη συνέχεια. 

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την ομάδα γιατί είμαστε μία μεγάλη παρέα κι αυτό έβγαλε θετικό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Τα 3 προηγούμενα χρόνια είχαμε υψηλούς στόχους όπως και εφέτος, αλλά λόγω έλλειψης εμπειρίας σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και δείξαμε ανέτοιμοι. Είχαμε ως στόχο την τετράδα και από εκεί κει πέρα ό,τι καλύτερο γινόταν. Εφέτος ξεκινήσαμε με μοναδικό στόχο την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2.

Πιστεύαμε και θέλαμε πολύ την άνοδο κι αυτό φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Ήταν ένα καλό μάθημα η ήττα από την Ηλιούπολη στο Κύπελλο μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος, για να καταλάβουμε ότι χωρίς να προσπαθήσουμε δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Η ομάδα βασίζεται στα νέα παιδιά και με τις προσθήκες των πιο έμπειρων ήρθε το αποτέλεσμα που όλοι θέλαμε.Ήταν ο καλύτερος συνδυασμός με τον ενθουσιασμό των νεότερων και την ψυχραιμία και την εμπειρία των μεγαλύτερων στα σημεία που έπρεπε.

Το κλίμα είναι πολύ φιλικό. Είμαστε μία οικογένεια,μία μεγάλη παρέα κι αυτό ήταν καταλυτικό για την εφετινή επιτυχία. Οι σχέσεις μεταξύ παικτών, προπονητή και διοίκησης ήταν πάρα πολύ καλές.

Οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη σεζόν δεν έχουν οριστεί ακόμη γιατί περιμένουμε να δούμε τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνομαι καλύτερος μετά από κάθε αγώνα και προπόνηση και να βελτιώνομαι συνεχώς. Αυτό θα βοηθήσει κι εμένα και την ομάδα μου.

Αφιερώνω την άνοδο στον Πανιώνιο και σε όλο τον κόσμο που μας στήριζε σε κάθε παιχνίδι με την παρουσία του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ