1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2015 16:45

Μεθύσι ανόδου για τον Πανιώνιο

Μέσα σ'ένα εντυπωσιακό κλίμα που δημιούργησαν οι  οκτακόσιοι (800) και πλέον φίλαθλοι του Πανιωνίου η ομάδα της Νέας Σμύρνης πανηγύρισε με τη νίκη απέναντι στην Αρμενική  (3-2) την άνοδο του Ανδρικού τμήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην μακρόχρονη Ιστορία του Συλλόγου.

Με το τέλος του αγώνα προπονητής, αθλητές και κόσμος  γίνανε μια τεράστια αγκαλιά και πανηγύρισαν έξαλα την τεράστια αυτή επιτυχία.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ομάδα του Αργύρη Ψάρρα για να φτάσει στο σημείο να οριστικοποιήσει την άνοδο της το πέτυχε με τον απόλυτο τρόπο των 22 νικών και 0 ηττών.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αργύρης Ψάρρας (προπονητής): Σημαντική στιγμή για μένα αλλά και για τον Σύλλογο. Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο καθώς υλοποιήσαμε στο έπακρο  τον στόχο που είχαμε θέσει  με τους ανθρώπους της διοίκησης. Λειτουργήσαμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος σχεδόν σε επαγγελματικά πλαίσια και η  διοίκηση ήταν κοντά μας σε οτιδήποτε και αν χρειαστήκαμε. Ο Πανιώνιος όντας ο Σύλλογος που έφερε το άθλημα στην Ελλάδα ήταν κρίμα να μην είχε όλα αυτά τα χρόνια και την ανδρική του ομάδα σε μεγάλη κατηγορία, και εκεί  πρέπει να είναι,  και γιατί όχι να πρωταγωνιστεί. Πάνω σε αυτό θα προσπαθήσουμε με τους  ιθύνοντες της ομάδας να δημιουργήσουμε την νέα χρονιά ένα σύνολο αξιόμαχο που να μπορεί να διεκδικεί τη νίκη σε όλους τους αγώνες και να κάνει υπερήφανους  τους φιλάθλους.

Νίκος Φραγιόγλου (έφορος): Αξίζουν συγχαρητήρια σε προπονητή και αθλητές για την επίτευξη του στόχου που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς.  Με σταθερά βήματα και χωρίς υπερβολές θα κοιτάξουμε τη  νέα χρονιά να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια  της  Ιστορίας του Συλλόγου.

Την τεράστια επιτυχία αυτή  την αφιερώνουμε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου που αγκάλιασε την φετινή μας προσπάθεια και στον φίλο μου και συνεργάτη μου Θοδωρή Κοκκινάκη που πριν λίγες μέρες φέρανε στον κόσμο  με την σύζυγο του  ένα υγιέστατο μωράκι. Με τον Θοδωρή είχαμε αναλάβει το τμήμα την σεζόν 2005-2006 υπό διάλυση και με παιδιά των υποδομών καταφέραμε να φτάσουμε στην σημερινή άνοδο. Να σημειωθεί ότι τα 9/14 της φετινής ομάδας τα είχαμε ξεκινήσει τότε από τα τμήματα υποδομής.

Μάριος Βλαβιανός (πασαδόρος): Ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία τη φετινή χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι'αυτό!! Δουλέψαμε πολύ σκληρά και στο τέλος δικαιωθήκαμε, κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανιωνίου!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που γέμισε το κλειστό, και μας έδωσε την ώθηση που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη!!!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά πιστεύω  πως με σωστή προετοιμασία και συγκέντρωση θα ανταπεξέλθουμε στην απαιτητική Α2!!

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ