1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2015 01:26

Μαυρομάτης: «Θα τακτοποιηθούν οι οφειλές της ΕΣΠΕΔΑ στο ΙΚΑ»

Τη δέσμευση πως το θέμα που προέκυψε με τις οφειλές της ΕΣΠΕΔΑ προς το ΙΚΑ θα τακτοποιηθεί χωρίς να χρειαστεί να βγει το σπίτι του Γιώργου Κογκαλίδη σε πλειστηριασμό εξέφρασε με δηλώσεις του στο volleynews.gr o πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης. Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του προέδρου της ΕΣΠΕΔΑ Γιώργου Κογκαλίδη για χρέος της Ένωσης Πειραιά και Δυτικής Αττικής προς το ΙΚΑ και την επιστολή της ΕΣΠΕΔΑ στην ΕΟΠΕ ο Μαυρομάτης δήλωσε:

«Κατ΄ αρχήν συμφωνώ πως είναι πολύ δύσκολη κατάσταση να δέχεσαι επιστολή πλειστηριασμού για το σπίτι σου. Και εγώ αλλά και το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ θα στηρίξουμε τον Γιώργο Κογκαλίδη με όλες μας τις δυνάμεις. Πρέπει να καταλάβουμε, όμως, πως από τη Γενική Συνέλευση του 2014 το σύστημα χρηματοδότησης των Ενώσεων από την ΕΟΠΕ άλλαξε. Για την χρηματοδότηση των Ενώσεων λαμβάνονται υπ΄όψη ο αριθμός των ενεργών σωματείων, ο αριθμός των τμημάτων και των δελτίων αθλητριών και αθλητών. Η ΕΟΠΕ έχει δεσμευτεί πως το 100% των οφειλών των Ενώσεων θα τακτοποιηθεί και δεν έχουμε αλλάξει. Θα πρέπει επίσης οι Ενώσεις να συνεργαστούν με την ΕΟΠΕ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κλείσαμε το μεγαλύτερο μέρος των ανοιγμάτων που είχαν προς το ΙΚΑ η ΕΣΠΑΑΑ και η ΕΠΕΣΘ. Μας έμεινε η ΕΣΠΕΔΑ. Θα τακτοποιηθεί το θέμα αρκεί να καταλάβουν όλοι πως τα χρήματα πρέπει να πηγαίνουν αυστηρά εκεί που πρέπει. Οι εποχές και ο τρόπος διοίκησης έχουν αλλάξει και έχουν προσαρμοστεί με τις δυσκολίες του σήμερα και τις προκλήσεις του μέλλοντος».

3 σχόλια

  • Comment Link VOLLEYFUN Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 09:43 posted by VOLLEYFUN

    Για τα αυτονοητα πρεπει πρωτα να γινονται οι κατασχεσεις και με μετα να δινεται τα χρηματα που εχετε συμφωνήσει??
    Εκλεισε την ΕΣΠΑΑΑ & ΕΠΕΣΘ επειδη ελεγχει τους Προεδρους Τον Κογκαλιδη που δεν τον ελεγχει ας τον να παει στην πυρα.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  • Comment Link Κρίμα Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 09:16 posted by Κρίμα

    "...Θα τακτοποιηθεί το θέμα αρκεί να καταλάβουν όλοι πως τα χρήματα πρέπει να πηγαίνουν αυστηρά εκεί που πρέπει...."

    Το εκεί που πρέπει μήπως το ορίζει ο προϋπολογισμός σας?
    Τον προϋπολογισμό σας...όταν γίνετε απολογισμός σας ποιός τον ελέγχει?

    Τόσα χρόνια εσείς -επί Μπελιγράτη ακόμη- δεν δίνατε τα χρήματα εκεί που προϋπολογίζατε όχι ότι δεν τα παίρναν αυτοί που τους χρωστούσατε!!!

    Τέλος,λέτε για "δύναμη" ενώσεων ανάλογα με σωματεία και τμήματα...Πείτε μου τώρα ότι η ΕΠΕΣΘ ειναι πιο μεγάλη απ΄οτην ΕΣΠΕΔΑ και αύριο το πρωί θα σας πώ το όνομα μου,διευθυνσή και ΑΦΜ! Πρώτα πληρώσατε τα χρήματα της δικής ένωσης,μετά της ΕΣΠΑΑΑ που πάλι δική σας είναι και αφήσατε την ΕΣΠΕΔΑ στην απ'έξω γιατί άραγε...μήπως γιατί δεν έχει υσχηρά άτομα μέσα στο Δ.Σ. ΕΟΠΕ;Μήπως γιατί οι περισσότεροι του ΔΣ ΕΣΠΕΔΑ ήταν κάποτε αντιπολιτευόμενοι σας; για εξηγήστε μας...

  • Comment Link ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ! Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 08:26 posted by ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!

    Θαυμάστε ύφος, ήθος, όραμα και άμεσες και συγκεκριμένες λύσεις! Αχ, άτιμη νιότη πούδειχνες πως θα γινόσουν άλλος...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ