1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-10-2014 12:01

Τοζίδης: «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη από την άνοδο»

Στο περιθώριο της παρουσίασης του βόλεϊ του Πανιωνίου, ο Τάσος Τοζίδης μίλησε στο volleynews.gr για τον στόχο της ανόδου της ανδρικής ομάδας.

«Αυτός είναι ο τρίτος χρόνος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, ενώ ήμουν και πιο παλιά στην ομάδα. Γνωρίζω και τα καινούργια και τα παλιά παιδιά. Η ομάδα έχει δέσει είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι θα κάνουμε.

Από πέρσι στην σκέψη μας είχαμε να ανέβουμε κατηγορία. Πλέον με το νέο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Σαφώς πρέπει να δούμε τις υπόλοιπες ομάδες και τις δυνατότητές τους. Είμαστε σε αναμονή για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η χρονιά ήταν να ξεκινησει με το κύπελλο. Δεν έγινε όμως κάτι τέτοιο και περιμένουμε όλοι με αγωνία το νέο πρωτάθλημα.

Η εκδήλωση της παρουσίασης είναι αυτή που αξίζει σε μια ομάδα με τέτοιο όνομα, αλλά θέλουμε το όνομα να συνοδευτεί με άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ