1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2014 13:58

Ψάρρας: «Τέτοια ομάδα, ούτε στην Α2»

Τον στόχο της ανόδου έθεσε από την αρχή ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου, Αργύρης Ψάρρας μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης της ομάδας.
«Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Έχουμε μικρά παιδιά, έχουμε προπόνηση κάθε μέρα με 10 έως 16 άτομα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την κατηγορία που παίζουμε. Έχουμε παιδιά που έχουν όρεξη, αγαπάνε αυτό που κάνουν και οι μισοί προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι οπαδοί της ομάδας. Τέτοια ομάδα δεν υπάρχει ούτε στην Α2.

Όπως βλέπετε εδώ, από τη διοίκηση έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, ο δεύτερο είναι να μετουσιωθεί η προσπάθεια και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Δεν σας κρύβω, ότι έχουμε βλέψεις να ανέβουμε κατηγορία φέτος. Δεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί, δεν κρυβόμαστε, μακάρι τον Απρίλιο και τον Μάιο να δικαιωθούμε».

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link πανθηρ Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 14:48 posted by πανθηρ

    Σας τα ελεγα λιγες μερες πριν και εσεις δε με ακουγατε..μην ξεχνατε οτι ο ψαρρας για να κανει τον προπονητη στον πανιωνιο,δεν το κανει τσαμπα,πληρωνεται!!!να σας κανω γνωστο επισης οτι ο πανιωνιος εχει ροστερ 15 ατομων και δεν παιρνει κανεις ουτε ευρω,ΚΑΝΕΙΣ ομως ουτε αθλητες του βεληνεκους Καρακιτσιου!!το κανουν ολοι τους λογω του παθους τους για το αθλημα!!οποτε ξανασκεφτειτε ολοι σας αυτα που λεω καιρο τωρα πριν να ειναι πολυ αργα!!!στην ηλιουπολη στο κυπελλο χαναμε τα σετ κ ο προπονητης κοιτουσε,δεν εκανε ουτε μια αλλαγη τακτικης ετσι για τα ματια του κοσμου η' για να σταματησει το ρυθμο των αντιπαλων...καλη συνεχεια στα παιδια μας!!!

  • Comment Link Αργυρηςςςςςς Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 13:39 posted by Αργυρηςςςςςς

    Είσαι απλά αστείος ρε πανθηρ!

  • Comment Link πανθηρ Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 00:21 posted by πανθηρ

    να μας πει ο προπονητης τι εγινε στην ηλουπολη στο κυπελλο..??αφου λοιπον ειναι κ η ηλιουπολη δυνατη,και εχωντας να αντιμετωπισετε κ μια σαλαμινα πως το βλεπετε??φαβορι ακομη για ανοδο εε??η μηπως παλι τριτοι περυσι??

  • Comment Link Volleyman Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 17:12 posted by Volleyman

    Χαχαχαχαχα!!! Πάνθηρ κύριοι.... Ο επίδοξος προπονητής και μεγάλος Ιζνογκούντ. Stay cool Πάνθηρ... Άσε το χρόνο να δείξει ποιός και τι εξυπηρετεί... Έλεος πιά με τον κάθε ξερόλα εδώ....

  • Comment Link Νικος1890 Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 12:50 posted by Νικος1890

    Ρε πανθηρ σιγα το champions league που αν αποτύχει πρέπει να παρετηθει. Και σιγα το άγχος που φορτώνει τα παιδιά. Δεν είδα κανέναν να τους βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Η φιλοδοξία δεν έβλαψε ποτε κανέναν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ