1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2014 19:14

Το αντίο της Ιωάννας

Η Ιωάννα Τζώρτζη που άφησε τον ΑΟΝ Αργυρούπολης για να αγωνιστεί στην ομάδα του Γέρακα και στην Β ΕΣΠΑΑΑ, έστειλε επιστολή για να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα της.


Αγαπητοί φίλοι του volley της Αργυρούπολης

Ένας αθλητικός κύκλος ολοκληρώθηκε για εμένα και σε λίγες ημέρες μια νέα αθλητική διαδρομή ξεκινάει σε έναν άλλο αθλητικό σύλλογο.

Στα πλαίσια αυτά όπως είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με την  επιστολή μου προς το ΔΣ του συλλόγου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους ειλικρινά συνεισέφεραν στα τέσσερα χρόνια που υπήρξα αθλήτρια διαφόρων αγωνιστκών ομάδων του τμήματος volley του συλλόγου ΑΟΝ Αργυρούπολης, αλλά και για την υποδοχή, τη φιλοξενία και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που μου δόθηκαν στα πλαίσια μιας ομαδικής προσπάθειας κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχα σε αρκετές ομαδικές επιτυχίες που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το τμήμα volley του συλλόγου.

Στις σημαντικές στιγμές αυτής της διαδρομής εντάσσω την ευκαιρία που είχα να γνωρισθώ, να συνεργασθώ και να καθοδηγηθώ από σημαντικούς προπονητές με μεγάλη ιστορία και προσωπική διαδρομή, τους παράγοντες εκείνους που ειλικρινά προσπάθησαν πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους για να μη λείψει τίποτε στο αθλητικό δυναμικό του τμήματος volley καθώς επίσης και για την ευκαιρία που είχα να γνωρίσω και να συνεργασθώ με συναθλήτριές μου, διαμορφώνοντας μέσα από τη συγκεκριμένη αθλητική συνεργασία και εξελίσσοντας τη δική μου προσωπικότητα (από αυτή τη διαδρομή δε θα εξαιρέσω τυχόν δύσκολες ή ατυχείς στιγμές και καταστάσεις αφού και αυτές είναι αναπόσπαστο μέρος της αναπτυξιακής πορείας ενός αθλητή που στοχεύει πάντα για το καλύτερο).

Εύχομαι καλή επιτυχία στην αθλητική πορεία και την επίτευξη των στόχων των συναθλητριών μου, των νεότερων αθλητριών και του volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης γενικότερα.

Με εκτίμηση
Ιωάννα Τζώρτζη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ