1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2014 18:30

Η Σλοβάκα με το...δολοφονικό σερβίς (video)

Tην Σλοβάκα Ιβάνα Μπραμπόροβα με το...δολοφονικό σερβίς βάζει ο Ολυμπιακός στη μηχανή του και κλείνει προσωρινά το ρόστερ του μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και θα μπορεί να αποκτήσει και τρίτη ξένη, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.
Η Μπραμπόροβα γεννήθηκε στις 11-4-1985 , έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως ακραία με υποδοχή, αλλά και ως διαγώνια. Είναι διεθνής με 83 συμμετοχές και οι προηγούμενες ομάδες της, ήταν οι Σένιτσα (Σλοβακία), Νόβο Μέστο(Σλοβενία), Προστέγιοβ (Τσεχία) και οι ιταλικές Παβία, Γκοργκοντζόλα Νοβάρα, Πιατσέντσα.
Αναδείχθηκε το 2014 πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ιταλίας με την Πιατσένστα, ενώ το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Ιταλίας.
Έχει ακόμη να επιδείξει τρία νταμπλ Τσεχίας(09, 10, 11), δυο Σλοβακίας(06, 07) και το 2012 αναδείχθηκε κορυφαία σέρβερ στην Ιταλία, με 40 άσους, ενώ η δεύτερη Ντόρα Χόρβατ είχε 31.
 

Media

48 σχόλια

  • Comment Link pirgos Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 20:53 posted by pirgos

    Μεγάλο ερωτηματικό είναι και ο Ηρακλής μετά τις αποχωρήσεις των Κυριακίδου,Κωνσταντινίδου(2),Αρτακιανού,Στράντζαλη.Σε παρόμοια κατάσταση είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια αλλά οι ακαδημίες τον έσωσαν.Κάτι ανάλογα αναμένεται να κάνει και φέτος αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.Είναι μια ομάδα που κανείς δεν πρέπει να την υποτιμήσει ακόμα και αν έχει πάικτριες.Δεν είναι τυχαιο που οι Τοτσίδου,Λαδένη,Κελεσίδου ήρθαν άγνωστες στον Ηρακλή και έφυγαν γνωστές.Το ίδιο ισχύει και για παίκτριες όπως οι αδελφές Κωνσταντινίδου και η Αρτακιανού που βγήκαν από τις ακαδημίες.Πριν 2 χρόνια τα τότε κοριτσάκια του Ηρακλή πάρει σετ από την ΑΕΚ και είχε θεωρηθεί έκπληξη ενώ τώρα όλοι τις υπολογίζουν.Η έκπληξη φέτος πιστεύω θα είναι ο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ.Πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία και δεν είναι τυχαίο ότι παραλίγο να πάρει και ένα σετ από τον ΠΑΟ στο κύπελλο.Μέχρι στιγμής έχει κάνει πολύ ποιοτικές προσθήκες Δραγουμάνου,Κωνσταντινίδου,Ιωαννίδου και την Ριζοπούλου που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην πρώτη κατηγορία.Αν και ποτέ δεν ξέρεις αφού κατόρθωσε να υποβιβαστεί με Οικονομίδου,Κωνσταντινίδου,Κομλένοβιτς,Σκόνδρα,Βουτσά,Γιακούμπ.

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 09:24 posted by pao29

    ATHENS FAN απο βολλευ καλα πας.Με ποια ομαδα θα χτυπησει η Ναξος και η Σαντορινη τον Παο;εδω τα βριλλησια με παικτριες παρα πολυ καλες και εχασαν για πλακα.Εμεις θα φαμε γαυρακι και οι υπολοιποι αχινο

  • Comment Link kosteas Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 09:05 posted by kosteas

    Ο Ολυμπιακος εχει την πληρεστερη ομαδα.Για την δευτερη θεση τωρα με τα μεχρι σημερα οικονομικα δεδομενα και τις μεταγραφικες κινησεις τον καλλυτερο σχεδιασμο εχει κανει η Σαντορινη,η οποια εξυπνα πηρε Ελληνιδα πασα και με δυο καλες ξενες διαγωνια και ακραια χτυπαει δευτερη θεση.Ο ΠΑΟ επρεπε να παρει Κουντουρα η Παπαφωτιου που ηταν ελευθερες και μια καλη ξενη διαγωνια.Το ιδιο και η Ναξος αφου ηθελε την Κουντουρα επρεπε να παρει αυτη και τρεις καλες ξενες επιθετικες.Τωρα θα χαραμισει μια θεση ξενης για πασα την στιγμη που ψαχνει Ελληνιδες επιθετικες απο Α2 και απο τα τοπικα.Για την ΑΕΚ πρεπει να περιμενουμε λιγο.

  • Comment Link tisr21 Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 21:29 posted by tisr21

    για να τελιωνουμε η καλητερη πασαδορος ειναι μακραν η κουτουξιδου και μετα χριστοδουλου και μετα παπαφωτιου

  • Comment Link ATHENS FAN Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 19:40 posted by ATHENS FAN

    Προβλέπω μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μεταξύ ΠΑΟ-Πανναξιακό-Θήρα και ερωτηματικό με ΑΕΚ. Καλό είναι να περιμένουμε τι θα κάνει η Νάξος και η ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι η Νάξος ίσως και να έχει καλύτερη ομάδα από πέρυσι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ