1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η ΕΟΠΕ είναι θετική στην αύξηση των ομάδων στην Volley League από 10 σε 12, αλλά και στην αύξηση των ξένων από 4 σε 5, θέτοντας όμως αυστηρά κριτήρια προκειμένου να έρχονται στην χώρα μας παίκτες που μπορούν να αναβαθμίσουν το άθλημα.
Το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών αθλητών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας επιτίθεται στην ΕΣΑΠ γιατί δεν αύξησε τον αριθμό των ομάδων από 9 σε 10 για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Οι συντάκτες της ανακοίνωσης ψέγουν την ΕΣΑΠ για το γεγονός ότι δεν αύξησε τις ομάδες αλλά δεν αναφέρουν τίποτα για την άκαμπτη στάση τους στο ζήτημα του περιορισμού των ξένων. Όλη η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:
Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου και των Γιάννη Αχιλλεόπουλου, Παναγιώτη Πελεκούδα που εκπροσώπησαν τον ΠΑΣΑΠ.
Δεύτερη κούπα στην Ουγγαρία γιατον Γιάννη Αθανασόπουλο. Ο ‘Έλληνας προπονητής οδήγησε ην Βασας στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σον τελικό επικράτησε μετά από μονομαχία θρίλερ της Μπεκεσάμπα με 3-2 (23-25, 25-14, 22-25, 25-19, 17-15).
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του συνδέσμου αθλητών (Π.Α.Σ.Α.Π.) μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.
Οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από 15 χρόνια ώστε να γίνουν οι βολεϊμπολίστριες μέλη του Πανελληνίου Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών πήραν σάρκα και οστά κι έτσι ο ΠΑΣΑΠ ανακοίνωσε την αλλαγή του καταστατικού του για να μπορεί να εγγράψει στα μητρώα του και τις γυναίκες βολεϊμπολίστριες.
Ο ΠΑΣΑΠ συμμετείχε με πολύ μεγάλη χαρά στην επίσκεψη στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ και το μέλος της Λευτέρης Κογκαλίδης σε συνεργασία με την ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού και του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Σαραντέα.
Με το σύνθημα «Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», το συνέδριο περιελάμβανε εποικοδομητικούς και ουσιαστικούς διαλόγους για τον εκσυγχρονισμό και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, ενώ στο πλαίσιο αυτό διεξήχθη και η έκθεση Sport HUB Expo με αθλητικά περίπτερα, μεταξύ των οποίων και του ΠΑΣΑΠ.
Ο Πανελλήνιος Συνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών εκτός απο την απονομή τιμητικής πλακέτας, εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Σωτήρη Πανταλέοντα:
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Π.Α.Σ.Α.Π.) με ανακοίνωσή του αναφέρει τα οφέλη για το ελληνικό βόλεϊ η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η οποία προβλέπει την επιχορήγηση των σωματείων απο τα κέρδη των τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, τονίζει ότι είναι μεγάλη ευκαιρία η αναβάθμιση της Volley League, καθώς και η αύξηση των ομάδων που θα συμμετέχουν.
Την ώρα που υπάρχει η άποψη ότι κακώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών, ο Π.Α.Σ.Α.Π., το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών και των αθλητριών, με νέα του ανακοίνωση πιέζει τα σωματεία της πρι λιγκ ανδρών και γυναικών να παρατείνουν την προθεσμία που έχουν θέσει για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.
Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη η οποία σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το μέλλον και την μορφή της Volley league γυναικών, είχαμε παρέμβαση ΠΑΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα. Το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών και αθλητριών, ζητάει με ανακοίνωση που εξέδωσε, την συνέχιση του πρωταθλήματος, και να τηρήσει η ΕΟΠΕ τα προβλεπόμενα για την μη συμμετοχή σωματείων στο πρωτάθλημα, την  εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας αλλά και την ισχύ των ιδιωτικών συμφωνητικών που έχουν υπογράψει τα σωματεία με τις παίκτριες.
Την απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει σε οριζόντια καραντίνα τον ελληνικό αθλητισμό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας επιτείνοντας την ανασφάλεια και την απογοήτευση στις τάξεις των αθλητών, αθλητριών, προπονητών, συνεργατών αλλά και των παραγόντων των συλλόγων όλων των ομαδικών αθλημάτων.
Το συνδικαλιστικό όργανων των αθλητών πετοσφαίρισης (ΠΑΣΑΠ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο  Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την επιστολή της   Volley League  γυναικών στον πρωθυπουργό, τη στάση των διεθνών βολεϊμπλιστριών και τη σιωπή των υπολοίπων...
Ο Ζόραν Γκάιτς ο αρχιτέκτονας του χρυσού μεταλλίου το 2000 στο Σίδνεϊ, θα παραμείνει στο πηδάλιο της ομοσπονδίας για άλλη μία πενταετή θητεία μετά την ομόφωνη απόφαση των 44 εκπροσώπων που συμμετείχαν στην Εκλογική Συνέλευση του 2020 του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στο Hyatt Regency Hotel στο Βελιγράδι.
Η Volley League Ανδρών είναι το μόνο επαγγελματικό ομαδικό πρωτάθλημα που έχει σταματήσει και με ανακοίνωσή τους μέσω του Π.Α.Σ.Α.Π. οι αθλητές των 8 ομάδων της κατηγορίας ζητούν την επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων.
Θετικά μηνύματα έβγαλε η τηλεδιάσκεψη που είχε η Ε.Ο.ΠΕ. με το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών (Π.Α.Σ.Α.Π.) όσον αφορά την έναρξη της Volley League Γυναικών. Στη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/11 αποφασίστηκε από κοινού να συνεχιστούν οι πιέσεις προς την Πολιτεία για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Κύριο μέλημα σε πρώτη φάση είναι το άνοιγμα των κλειστών γυμναστηρίων, έτσι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις και σε δεύτερη φάση οι αγώνες.
Tο συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών και αθλητριών (ΠΑΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά την άρση των περιορισμών για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό:
Tην πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του με θέματα, διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, συγκάλεσε για τις 15/11, η διοίκηση του ΠΑΣΑΠ.
Ο ΠΑΣΑΠ με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο για τη διευκόλυνση στο θέμα των παικτών που έμειναν χωρίς ομάδα μετά την απόσυρση του Ηρακλή από την Volley League.
H ΕΣΑΠ με ανακοίνωσή της απαντάει στο αίτημα του ΠΑΣΑΠ για να ανοίξει κατ΄εξαίρεση μεταγραφική περίοδος, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν ομάδα οι παίκτες του Ηρακλή, μετά την αποχώρηση του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Volley League.
Το θέατρο του παραλόγου βιώνουμε κάθε στιγμή στο ελληνικό βόλεϊ. Ο Π.Α.Σ.Α.Π. που πρωτοτάτησε στη διάλυση του Ηρακλή ζητάει με επιστολή του από ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ την τροποποίηση της προκήρυξη της Volley League ανδρών, ώστε να δοθεί σε όλους τους αθλητές του Ηρακλή η δυνατότητα της μεταγραφής τους σε άλλες ομάδες.
Σελίδα 1 από 17

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ