1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2014 21:20

Στο Κάλιαρι ξεκαθαρίζει για το Παγκόσμιο Λιγκ με ελπίδες της Ελλαδας

Στο Καλιάρι της Ιταλίας θα συγκεντρωθούν ητα βλέμματα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Εκεί θα διεξαχθεί γενική συνέλευση της FIVB και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που ίσως επιτρέψει στην Εθνική ανδρών να επιστρέψει την στο Παγκοσμιο Λιγκ του 2015.
Θυμίζουμε ότι όπως έχει ήδη αναφερθεί από το volleynews.gr, την ίδια χρονιά έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Μπακού και Ευρωπαϊκοί Ολυμπιακοί αγώνες όπου η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος.
 
Το ζήτημα όμως είναι ότι αν μέσα από αυτή τη διαδικασία ενδώσουν οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες στις πιέσεις την Ολυμπιακών Επιτροπών για να πάρουν μέρος στην νέα Ολυμπιακή διοργάνωση, τότε θα προκύψει κενή θέση για το Παγκόσμιο Λιγκ. Τότε η Ελλάδα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη αυτής της θέσης, καθώς ήταν φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Λιγκ του 2014.
 
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και οι συνεργάτες του έχουν καταθέσει φάκελο στην FIVB και μέχρι την Παρσκευή θα ξεκαθαρίσει σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχει η Εθνική ανδρών.

Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Ιταλία, Σερβία, Πολωνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Γαλλία, Φιλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία και Τουρκία αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Λιγκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ