1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2014 12:19

Οι εκλεκτές του Παπαδόπουλου

Στις 29/7 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νεανίδων στην Πτολεμαΐδα εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (16-24/8 σε Εσθονία, όπου θα αγωνιστεί η Εθνική και Φινλανδία).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τις 15 αθλήτριες που θα ξεκινήσουν προπονήσεις και οι οποίες είναι οι εξής:

Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) 

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Λυδία Ευαγγελία Καστανού (Αργώ Βόλου)

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου) 

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Άννα Μυλωνά (ΠΟ Ν. Μουδανιών), 

Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου), Στέλλα Μαρία Τσιάκουλα (Ηρακλής Κηφισιάς) 

Στις 4/8 η Εθνική να αναχωρήσει για την Σερβία όπου θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και στις 11/8 θα ‘πετάξει’ για την Εσθονία όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την συνδιοργανώτρια του Ευρωπαϊκού, αλλά κι ένα ακόμη φιλικό ματς με την Ρωσία.

11 σχόλια

  • Comment Link koziakas Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 17:03 posted by koziakas

    Άντε Άντε Παπαδόπουλε την επόμενη φορά να πάρεις μαζί σου το Δημοτικό για να Βγάλεις της Υποχρεώσεις σου , όσο είσαι ακόμα εκεί.

  • Comment Link nikos4 Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 15:01 posted by nikos4

    oti-na-nai είσαι ότι να ναι.Είπα ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν αν θεωρεί καλύτερη την Ψωμά και στο πρώτο μήνυμα έγραψα κάτι διαφορετικό.Σχολίασα το θέμα με τους τραυματισμούς και το αν οι τραυματισμένοι πρέπει να επιστρέφουν.Ειρωνεύεσαι χωρίς να έχεις διαβάσει ή καταλάβει κάτι;

  • Comment Link oti-na-nai Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 13:14 posted by oti-na-nai

    Δεν ενδιαφέρει κανέναν, είπε αυτός που απάντησε 2 φορές, χαχαχα!

  • Comment Link BEACHVOLLEY Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 11:52 posted by BEACHVOLLEY

    Είναι ντροπή να μιλάτε έτσι για παιδιά και κάνετε τέτοιες συγκρίσεις. Σαφέστατα και οι επιλογές των εθνικών ομάδων δεν ήταν οι καλύτερες και ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι. Για αυτό και οι επιτυχίες είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Τα παιδιά όμως δεν φταίνε σε τίποτε. Αυτοί που πρέπει να κατηγορούνται είναι οι παράγοντες, οι προπονητές και οι γονείς που με το ζόρι θέλουν να δουν τα ΔΙΚΑ τους παιδιά να παίζουν.

  • Comment Link zois Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 09:24 posted by zois

    nikos4 .......μπαρμπα-νικο καλα στα λεει ο fame.Mηπως θυμασαι σε προσφατο αγωνα της Ψωμα με τις νεανιδες το 0/11 προσπαθειες;αυτη ειναι η καλυτερη;εχεις δει ακραια με τετοιο ποσοστο να τελειωνει παιχνιδι;ουτε σε κορασιδες δεν το εχω δει.Για δες τις φετεινες κορυφαιες της Α1..ειναι πουθενα η Ψωμα;μια Βαρουδακη κρατησε το Μαρκοπουλο Α1.Καλο το παραμυθακι σου αλλα για παιδακια.Ολες ξαφνικα γινανε οι καλυτερες.Οσο αφορα το τι γραφουμε και ποιον ενδιαφερει ας τι εκφραζει ο καθενας με τα σχολια του και οχι εσυ ο αυτοκλητος συνηγορος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ