1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2014 21:13

Αντίπαλοι αύριο, συμπαίκτες τον χειμώνα...

Ένας τελικός είναι από μόνος του μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, ωστόσο στις διπλές αναμετρήσεις Ελλάδας – Μαυροβουνίου για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ υπάρχουν και κάποιες μικρές ιστορίες με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όπως για παράδειγμα το ότι θα βρεθούν αύριο αντίπαλοι ο Νικήτας Εφραιμίδης με τον Σίμο Ντάμποβιτς, οι οποίοι την επόμενη σεζόν θα είναι συμπαίκτες στον Φοίνικα Σύρου (ενώ έχουν συνυπάρξει και στην Νίκη Αιγινίου προ διετίας), αλλά κι ο Ανέστης Δαλακούρας με τον Μπόζινταρ Τσουκ, οι οποίοι θα είναι οι βασικοί ακραίοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

«Τι να πω για τον Νικήτα; Είναι από τους καλύτερους φίλους που έχω κάνει στην Ελλάδα. Είναι σίγουρα παράξενο το συναίσθημα, αλλά με την καλή έννοια. Δεν μπορώ να του πω καλή τύχη, αλλά περιμένω δύο καλά και ποιοτικά παιχνίδια στους τελικούς», είπε ο Σίμο με τον Νικήτα να συμπληρώνει: «Με τον Σίμο έχουμε μια εξαιρετική σχέση και χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες την επόμενη σεζόν στη Σύρο. Ελπίζω πάντως πως όλο το χειμώνα θα μπορώ να τον πειράζω για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ που κατέκτησε η Ελλάδα».

Στο άλλο ζευγάρι ο Μπόζινταρ Τσουκ, αφού έδειξε αρχικά να έχει μάθει όλα τα απαραίτητα για τις συστάσεις στα Ελληνικά (με τις γνωστές εκφράσεις που δεν… αποτυπώνονται) είπε με επιθετική διάθεση προς τον Ανέστη Δαλακούρα: «Αύριο θα του δείξω ποιος είναι το αφεντικό».

Ο Θρακιώτης μάλλον ξαφνιάστηκε αρχικά από την τοποθέτηση του μελλοντικού του συμπαίκτη, ωστόσο είχε έτοιμη την απάντηση. «Αφεντικό θα είναι στην Αλεξανδρούπολη ως παίκτη του Εθνικού. Σ’ αυτά τα παιχνίδια όμως θέλουμε και θα είμαστε εμείς».


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ