1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-10-2016 18:59

Πρωτάθλημα για την ΑΘΛΕΣΗ

Η ΑΘΛ.Ε.Σ.Ηρακλείου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στην ΕΣΠΕΚ κερδίζοντας με διαφορά 2 σετ την ομάδα του ΑΟ Ακρωτηρίου στους δύο τελικούς αγώνες.
Όλα κρίθηκαν στον πρώτο τελικό των δύο ομάδων πουη ΑΘΛΕΣΗ τον κέρδισε με 3-0 και έτσι η αποστολή για τον δεύτερη αγώνα ήταν πιο εύκολη

3 σχόλια

  • Comment Link Μανωλάκης Μανόλης Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 22:13 posted by Μανωλάκης Μανόλης

    Αγαπητέ Άγγελε από πρώτη ματιά φαίνεται να έχεις δίκιο. Πρέπει όμως να σε ενημερώσω ότι οι αγώνες ήταν πυκνοί Σάββατο-Κυριακή. Δύο (2) όμιλοι των τεσσάρων (4) σε Δυτική και Ανατολική Κρήτη. Έξι (6) αγωνιστικές η α΄φάση. Ίσως η Κρήτη από μακριά να φαίνεται μικρή αλλά οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες. Εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων μέσα στη βδομάδα όπως γίνεται στην Αθήνα πλην ελαχίστων εξειρέσεων. Αυτό δεν επιτρέπει παράλληλη διεξωγή των αγώνων των Νεανίδων με εκείνους των Γυναικών και Κορασίδων. Συνήθως η τελική φάση μετατίθετο μετά τις γιορτές και κάποιες φορές είχαμε τον Πρωταθλητή το Γενάρη. Οι ομάδες των Γυναικών είναι περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.
    Σημ: Το Ηράκλειο παραδοσιακά όλα τα τελευταία χρόνια πορεύτηκε με τρεις (3) ομάδες. Τώρα έχει έξι (6). Είναι και αυτό ανάπτυξη...
    Μανωλάκης Μανόλης Ομοσπονδιακός Προπονητής

  • Comment Link Ορέστης Μακεδώνας Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 19:48 posted by Ορέστης Μακεδώνας

    Κύριε Κυριακίδη (Μέλος της επιτροπής ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ) αυτό σας πείραξε; Έχετε ενημερωθεί για τα συμβαίνοντα στην ΕΣΠΕΜ; Θα πάρετε κάποια στιγμή θέση; Θα έπρεπε τώρα να παίζεται η 5η αγωνιστική των αναπτυξιακών. Έτσι θα γίνει η ανάπτυξη του βόλλεϋ; Μου θυμίζει την ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 16:38 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Είναι δυνατόν το πρωτάθλημα Νεανίδων και Εφήβων να διαρκεί μόνο ένα μήνα !!! Τι ανάπτυξη θέλουμε τελικά να έχουμε στο άθλημα αυτό ? Τώρα τα παιδιά θα περιμένουν κάποιους μετρημένους αγώνες στη β΄φαση του πανελλήνιου πρωταθλήματος και μετά ξανά αγώνες τον Οκτώβριο του 2007 !!
    Δεν νομίζω ότι έτσι μπορούμε να ομιλούμε για ανάπτυξη.
    Αν οι ομάδες που δήλωσαν ήταν λίγες ας έπαιζαν παραπάνω γύρους.
    Άγγελος Κυριακίδης-Μέλος της επιτροπής ανάπτυξης Ε.Ο.ΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ