1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-03-2016 23:10

Η έμπειρη ΕΑΛ και το φιλόδοξο Αιγάλεω

Το ζευγάρι της ΕΑ Λάρισας με το Αιγάλεω ανοίγει αύριο στις 16.30 η αυλαία των ημιτελικών του πρωταθλήματος νεανίδων.
Η ΕΑΛ είναι μια παραδοσιακή δύναμη του βόλεϊ, φτάνοντας και φέτος στο Final 4. Έχει τέσσερα πρωταθλήματα (1993, 1995, 1996 και 2000) και πέρσι είχε αρκεστεί στην 4η θέση. Φέτος έδειξε τα δόντια της κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο του βορρά.

Την ώρα της συνέντευξης Τύπου πραγματοποιούσε την προπονησή της κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον κύριο Παπαστεργίου, βοηθό του Πνάκα, να παίρνει την θέση του στο πάνελ «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον Δήματρχο Παλαμά κ. Σακελλαρίου και την περιφέρεια. Είναι από τους δήμους που δείχνουν έμπρακτα ότι αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το βόλεϊ. Είμαι σίγουρος ότι η διοργάνωση θα έχει επιτυχία. Όσον αφορά την ομάδα μας, είναι παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του βόλεϊ, φτάνοντας και φέτος στην τελική φάση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στο Αιγάλεω γίνεται πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που και οδήγησε την ομάδα στον Παλαμά, αλλά για το Final 4 Κορασίδων. Στο όμιλο του νότου πήρε την 2η θέση και έπεσε πάνω στην ΕΑΛ

Η Αγγελική Αντωνιάδη τεχνικός του Αιγάλεω δήλωσε: «Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον Δήμο Παλαμά. Εμείς ήμασταν και πέρυσι εδώ στο Πανελλήνιο Κορασίδων και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήρθαμε εδώ, είμαστε η πιο άπειρη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες αλλά είμαστε προετοιμασμένες. Οι περισσότερες αθλήτριες αγωνίζονται και στην γυναικεία ομάδα και είμαστε ικανοποιημένες από την φετινή προσπάθεια. Να δώσω συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες τρεις ομάδες που πάλεψαν εξίσου σκληρά για να βρεθούν εδώ. Ας κερδίσει ο καλύτερος, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς βία στα γήπεδα. Ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ