1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2016 14:07

Ιούλιος Συναδινός: «Αυτοί είναι οι στυλοβάτες του ελληνικού αθλητισμού» (video)

Το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Ναύπακτο πέρασε στην ιστορία, αλλά ο θετικός απόηχος της διοργάνωσης εξακολουθεί να κυριαρχεί.

Κι είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, ο οποίος απόλαυσε από κοντά τον μεγάλα (και συνάμα δραματικό) τελικό της διοργάνωσης που βρήκε νικητή τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2 επί της ΕΑΠ.

«Ήταν ένα διήμερο με πολύ ωραίους και καθαρούς αγώνες κι έναν πολύ δυνατό τελικό. Αυτοί οι αθλητές κι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες, αυτοί είναι οι πραγματικοί στυλοβάτες του ελληνικού αθλητσμού, του πραγματικού αθλητισμού κι όχι αυτά που βλέπουμε σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις.

Νομίζω ότι η Ελληνική Ομοσπονδία και το Ελληνικό βόλεϊ γενικότερα είναι σε καλό δρόμο», ήταν τα λόγια του κ. Συναδινού στην κάμερα του Ionian TV που μετέδωσε τηλεοπτικά, αλλά και μέσω live streaming όλους τους αγώνες.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ρεπορτάζ του nafpaktianews και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Media

2 σχόλια

  • Comment Link PATRINOS Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 08:59 posted by PATRINOS

    αυτά είναι ιστορίες για δράκουλες ΔΡΑΚΩΝ..........

  • Comment Link ΔΡΑΚΩΝ Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 11:45 posted by ΔΡΑΚΩΝ

    Όσο θα ασχολείστε με τη διαιτησία εκεί κάτω στην ΕΑΠ δεν πρόκειται να κάνετε τίποτε. Μια ζωή τα ίδια. Όλο σας αδικούνε και όλο σας κυνηγάνε. Δόγμα Αγγελοπουλοαντωνοπουλαίων...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ