1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
21-11-2014 20:31

«Παίζω βόλεϊ» στην Πάτρα

Σε άλλη μια εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «παίζω βόλεϊ» προχώρησε η Ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης για την Πάτρα. 
Αυτή την φορά επισκέφτηκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής και συντονιστής των κλιμακίων Πελοποννήσου κ. Σταύρος Γεράνιος μαζί με αντιπροσωπεία αθλητών της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ το 26ο δημοτικό σχολείο Πατρών στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

 Την αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας υποδέχτηκαν η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ,συνομίλησαν μαζί τους πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ιδιαίτερα δε με τους αθλητές Κανελλόπουλο και Τσαρκάτογλου αφού πριν λίγα χρόνια τους είχαν μαθητές στο σχολείο.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων σε έξι τμήματα και περίπου 130 παιδιά των τάξεων Δ΄,Ε΄ και ΣΤ΄ ξεκίνησε με βίντεο από αγώνες βόλεϊ ,στην συνέχεια ενημερώθηκαν από τον ομοσπονδιακό για τα ολυμπιακά αγωνίσματα, βόλεϊ σάλας και beach volley καθώς και το βόλεϊ καθιστών (sitting volley). Ακολούθησε διαδραστική επικοινωνία (ερωτήσεις και απαντήσεις) με τους μαθητές. Με μεγάλη χαρά οι αθλητές  Κανελλόπουλος Γ,Τσαρκάτογλου  Μ,Κάβουρας Α, απάντησαν στις ερωτήσεις και προέτρεψαν τους μικρούς μαθητές να δοκιμάσουν στις ομάδες της περιοχής τους να παίξουν βόλεϊ που θα τους βοηθήσει σε συνεργασία με τ` άλλα παιδιά στη διατήρηση της μπάλας στον αέρα, σε δυνατά καρφιά και εντυπωσιακές βουτιές στο έδαφος για να σώσουν την μπάλα. Οι μαθητές ενθουσιασμένοι από την επίδειξη των αθλητών στην πάσα, μανσέτα, καρφί, μπλοκ, αλλά και σερβίς έπαιξαν μαζί τους στο προαύλιο δείχνοντας μεγάλη διάθεση για πολύ ώρα και εξέπληξαν ευχάριστα με την τεχνική τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ.Γεράνιος ευχαρίστησε την διευθύντρια κ.Πατρούλα Αντωνοπούλου που στηρίζει κάθε καινοτόμο δράση, τους δασκάλους, τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, τα παιδιά για τη ζεστή φιλοξενία και το ενδιαφέρον τους για το άθλημα και ως ανταμοιβή μοίρασε στα παιδιά έντυπο που τους δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα για ένα μήνα στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ.

Η ελληνική ομοσπονδία του βόλεϊ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας θα συνεχίσει την παρουσίαση του προγράμματος που απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια 10-12 ετών και έχει στόχο την προσέλκυση νέων αθλητών στις ακαδημίες των σωματείων ,γιατί οι νέοι μας, που πρέπει να ανατραφούν και να μεγαλώσουν σε συνθήκες ηρεμίας, ασφάλειας και σεβασμού των διαχρονικών αξιών, αποτελούν τη χρυσή και ελπιδοφόρα εφεδρεία για ένα καλύτερο κόσμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ