1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2014 13:32

Άνετα στην ΑΕΚ το ντέρμπι των Κορασίδων (video)

Σε έναν πολύ όμορφο αγώνα, με συναρπαστικές φάσεις, παρότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι επίσημες δραστηριότητες, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στην πίεση και προσέφεραν ένα αρκετά υψηλού επιπέδου θέαμα, με την Ένωση να παίρνει τελικώς τη νίκη - πρόκριση

Στο 1ο σετ η ΑΕΚ ξεκίνηση δυνατά παίρνοντας μια διαφορά 4 πόντων. Ο Ολυμπιακός σιγά σιγά ανέκαμψε καταφέρνοντας να περάσει μπροστά με 23-21 αλλά μετά το time out η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Στο 2ο σετ η ομάδα της ΑΕΚ πήρε από νωρίς τη διαφορά την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του σετ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γίνουν και αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Στο 3ο, ο Ολυμπιακός ανέβασε πάλι την απόδοσή του και με όπλο το καλό μπλοκ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο 21-21, αλλά εκεί η ΑΕΚ πιο ψύχραιμη και εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό σερβίς της Τοντάι έφτασε στο τελικό 25-21.

Έτσι, η Ένωση θα αντιμετωπίσει σήμερα στον τελικό, τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου, ο οποίος επικράτησε στο τάι μπρέικ του Τυφώνα με 3-2.

Τα σετ : 25-23, 25-17, 25-21

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα:

Μικρός τελικός

18.30 Ολυμπιακός - Τυφώνας

Βραβεύσεις πριν τον μεγάλο Τελικό.

Μεγάλος Τελικός

20.00 Α.Ο. Αγίου Στεφάνου - ΑΕΚ

Media

3 σχόλια

  • Comment Link MONO_AEK Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 17:28 posted by MONO_AEK

    ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

  • Comment Link ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 11:23 posted by ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    Δεν θα τον βρείτε τον Ολυμπιακό γιατί στην ΕΣΠΕΔΑ βγαίνει στις θέσεις που αρμόζει στο σωματείο του. Τέταρτος πέμπτος...κάπου εκεί. Θα βρείτε άλλους να κερδίζετε μέχρι τους 8 πάλι που θα πείτε αντίο με μούτρα και κλάματα.

  • Comment Link tisr21 Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 09:44 posted by tisr21

    μονο εδω δυχτιχος θα κερδιζουμε τον ολυμπιακο φετος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ