1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2014 00:23

«Κάναμε το καλύτερο δυνατό, αφιερωμένο στις συμπαίκτριες μου» (video)

Για την 4η θέση που κατέλαβε το Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, για τις συμπαίκτριες της αλλά και τις προσωπικές της φιλοδοξίες, μίλησε η Μαργαρίτα Καλογερόγιαννη.
«Είμαι η Μαργαρίτα Καλογερόγιαννη από το ΓΕΛ Καλλίπολης Πειραιά. Αγωνίζομαι για το σύλλογο του Φοίνικα, πήραμε την 4η θέση κι είμαστε πολύ ευχαριστημένες. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει και καλύτερα, είχαμε άγχος, γιατί οι άλλες ομάδες έχουν κάνει περισσότερες προπονήσεις, είναι πιο οργανωμένες, εμείς απλά έτυχε να είμαστε μερικές παίκτριες φίλες που απλά θέλαμε πάρα πολύ να παίξουμε, σε ένα γήπεδο στο σχολείο όχι και πολύ καλό, καταφέραμε όμως μόνο με την όρεξη μας να φτάσουμε σε μια θέση στην οποία δεν το περιμένε καμία μας. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, κι είμαστε πολύ ευχαριστημένες. Θέλω να περάσω στη σχολή που έχω στοχεύσει, και όσον αφορά το βόλεϊ, προσπαθώντας γιατί χρειάζονται θυσίες, να φτάσω στο καλύτερο που μπορώ. Τώρα πόσο είναι αυτό, δεν ξέρω. Αφιερώνω την 4η θέση μας στις συμπαίκτριες μου, γιατί όλη μου την προσπάθεια τη δίνω για να παίξουν κι αυτές τις καλά, και μετά βάζω τον εαυτό μου. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση εμένα αυτό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ