1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-03-2014 15:15

Μανώλης Ιωαννίδης:«Πάμε στο Παγκόσμιο για το μετάλλιο» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Μανώλης Ιωαννίδης μετά την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος από τα κορίτσια του Ελληνικού Κολλεγίου. Ο προπονητής της ομάδας μεταξύ άλλων δήλωσε πως στόχος τους είναι να κατακτήσουν κάτι παραπάνω από την τέταρτη θέση.

«Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και για εφέτος ήταν στους τελικούς και σε αγόρια και κορίτσια. Ήδη τα κορίτσια το έχουν κατακτήσει και τώρα θέλουμε να το κάνουν και τα αγόρια μας για να πάμε όλοι μαζί να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη. Επιβραβεύονται οι προσπάθειες όλων, της διοίκησης του σχολείου, των καθηγητών, των προπονητών και πάνω απ' όλα των μαθητών και μαθητριών. Ήταν ένας καθαρός αγώνας και ένα δίκαιο αποτέλεσμα που το ευχαριστήθηκαν οι φίλαθλοι και όσοι το παρακολούθησαν από το volleynews. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους διοργανωτές του σχολικού πρωταθλήματος που ξεπέρασαν τις αντίξοες συνθήκες και μας πρόσφεραν ένα πολύ καλό σχολικό πρωτάθλημα. 

Τα κορίτσια αγωνίζονται και σε συλλόγους. Η προπόνηση τους γίνεται στο μάθημα της φυσικής αγωγής και απ' εκεί και πέρα μία με δύο φορές την εβδομάδα όποτε μπορούμε. Αυτός είναι ο τέταρτος συνεχόμενος τίτλος για τα κορίτσια. 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ευτυχώς άλλαξε ο κανονισμός και πλέον μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά της Γ' Λυκείου. Το Ελληνικό Κολλέγιο έχει αποδέιξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αφού στο παρελθόν έχει πιάσει έκτη, όγδοη και δύο φορές την τέταρτη θέση. Τώρα πάμε να παλέψουμε για το μετάλλιο και ελπίζουμε σε ό,τι καλύτερο για την χώρα και τα παιδιά. Δεν θα υπάρχουν ούτε προσθήκες ούτε απουσίες για την ομάδα και ευελπιστούμε εφέτος να πάμε ακόμη ψηλότερα, γιατί μπορούμε. Αφιερώνω τον τίτλο σε όλο το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ