1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-03-2014 22:25

Ζώης Καλαμπόκης: «Είμαστε δυνατό αουτσάιντερ» (video)

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην κάμερα ο προπονητής της Σχολής Μωραΐτης, Ζώης Καλαμπόκης μετά την πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος κοριτσιών, όπου θα αντιμετωπίσει το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης


Ο αγώνας ήταν δύσκολος όπως τον περιμέναμε, απλά ήταν πάρα πολύ σφιγμένες στο πρωτο σετ, που δεν έκαναν τίποτα από ό,τι είπαμε.

Μετά όλα δούλεψαν και γύρισε το ματς από το 15-9. Τα δύο σετ είναι πάντα ρίσκο, αλλά είχαμε πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και καλά σερβις. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Ο στόχος ήταν ο τελικός για αυτή την ομάδα. Αφού δεν πααίξαμε με το Κολλέγιο που θεωρητικά είναι το φαβορί. Είμαστε δυνατό αουτσάϊντερ και θα πολεμήσουμε για να δούμε τι θα γίνει αύριο.

Είναι πρώτη - δευτέρα λυκείου αυτές οι κοπέλες. Του χρόνου θα είναι η ίδια ομάδα και λίγο πιο ενισχυμένη. Να είναι καλά η ιδιοκτησία και η διευθυνσητου λυκείου που μας βοηθάει πάρα πολύ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ