1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2015 23:45

Στεφάνου: «Συγκίνηση που κρατούσα στην αγκαλιά τον γιο μου»

Ο Γιώργος Στεφάνου εκτός από την χαρά του τίτλου στο Λιγκ Καπ, μπορεί και να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι είναι ο πρώτο λίμπερο που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του Λιγκ Καπ. Ο ίδιος αφιέρωσε το τρόπαιο και τις ατομικές διακρίσεις στην οικογένεια του, ενώ κατά την διάρκεια της βράβευσης είχε στην αγκαλιά του τα δύο του παιδιά.

«Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να βραβεύεται ως MVP. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω αυτό το βραβείο. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για το κρατούσα μαζί με τον γιο μου. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο και τα βραβεία στην οικογένεια μου πρώτα απ' όλα, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ και τους αξίζουν πολλά περισσότερα».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό που τα τελευταία χρόνια κάνει πολύτιμες προσπάθειες και παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στην ευρωπαϊκή προσπάθεια τους. Ξέραμε ότι ο τελικός θα είναι διαφορετικός. Μετά το πρώτο σετ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι τη λήξη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος θα είναι ένα "ορεκτικό" και να πανηγυρίσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που είναι πιο σοβαροί και ουσιαστικοί τίτλοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ