1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2015 21:22

Δαρίδης: «Έχω ένα προαίσθημα» (video)

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας και δηλώσεις του λίμπερο του Εθνικού Άκη Δαρίδη που μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό αλλά και για την τρίτη ευκαιρία που έχει η ακριτική ομάδα για να φτάσει στον τελικό.

 

«Είναι διαφορετικό παιχνίδι από το πρωτάθλημα καθώς στον Παμβοχαϊκό υπάρχει ο τραυματισμός του Ασπιώτη και η προσθήκη του Ντουσάρμ. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ένα τελικό στο Λιγκ Καπ, κάτι που η ομάδα κυνηγάει χρόνια.

Έχουμε την εμπειρία που χρειάζεται και από τους τελικούς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα κάποια παιχνίδια και να ξεπερνάμε το άγχος.

Για να νικήσει η ομάδα πρέπει να είναι από μέτρια και πάνω σε όλους τους τομείς. Δεν μπορούμε να μην κάνουμε κάτι σωστά και να το καλύψουμε αλλιώς. Υπάρχει θέληση και θα κάνουμε το καλύτερο. Έχω ένα προαίσθημα ότι φέτος θα σηκώσουμε την... κούπα

Στο κύπελλο κληρωθήκαμε με τον Ηρακλή ή τη Νίκη Αιγινίου. Αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι θα είναι εύκολο, θα παίξουν και παιδιά από τον πάγκο. Από εκεί και πέρα θα δούμε».


Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ