1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2015 15:58

Συνέντευξη Τύπου της ΕΣΑΠ ενόψει League Cup

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ ετοιμάζει η ΕΣΑΠ, με τον πρόεδρο Παντελή Ταρνατόρο να καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου, την Τρίτη 27/1 στις 13.00 στο Δημαρχείο Γλυφάδα. Επίσης την Πέμπτη, στην αίθουσα του «Μάκης Λιούγκας» οι προπονητές του Ολυμπιακού, του Άρη, του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού θα δώσουν και αυτή με την σειρά τους συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Forthnet Kατερίνα Κασκανιώτη έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015 στις 13.00 στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Οδός Άλσου 15) στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου σε αίθουσα του «Μάκης Λιούγκας» θα δοθεί συνέντευξη Τύπου παρουσία των προπονητών του Ολυμπιακού, του Άρη, του Παμβοχαϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που συμμετέχουν στο φάιναλ-4.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ