1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2016 12:39

Αήττητη πρωταθλήτρια η Κις

Η ομάδα του Prestige Απόλλωνα από την Παρασκευή 08 Απριλίου 2016 είναι πρωταθλήτρια Γυναικών Α Κατηγορίας για τρίτη συνεχή χρονιά και τέταρτη στην πλούσια ιστορία του στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης γυναικών, τμήμα που διατηρεί από το 1976. Συνολικά οι Λεμεσιανές διατηρούν το αήττητό τους για 32 συνεχείς αγώνες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ- Καπ) που καλύπτουν δυο συνολικά χρονιές.
Οι «γαλάζιες» του Γιάννη Γιαπάνη ήταν η καλύτερη ομάδα και αυτό αποδεικνύεται και μέσω των 18 νικών σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, το οποίο όμως επεκτείνεται σε 24 συνεχείς νίκες εάν συνυπολογιστούν οι νίκες στον περσινό τελικό του Κυπέλλου επί της ΑΕΚ, οι τέσσερις νίκες στο Κύπελλο και τη νίκη στο σούπερ καπ τον περασμένο Οκτώβριο πάλι επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ. Οι Λεμεσιανές σε 18 αγώνες έχασαν πέντε σετ δείχνοντας την κυριαρχία τους.

Γ.Γιαπάνης: «Γι’αυτό κατακτήσαμε τον τίτλο»
Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας ο προπονητής του Prestige Απόλλωνα Γιάννης Γιαπάνης ο οποίος σε τρία χρόνια κατέκτησε ισάριθμους τίτλους ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για την κατάκτηση του τίτλου: «Δείξαμε συνέχεια και συνέπεια σε όλους τους αγώνες γι’αυτό και κατακτήσαμε τον τίτλο. Η ομάδα μας ήταν πλήρης και γι’αυτό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Ο κόουτς Γιαπάνης παρατήρησε ότι ο στόχος πλέον είναι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 20 νίκες σε 20 αγώνες. Ενόψει των επόμενων δυο αγώνων που απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος με Transbunker ΑΕΛ και Ανόρθωσις ο προπονητής του Prestige Απόλλωνα ανέφερε ότι «στους αγώνες θα δοθεί η ευκαιρία και στις παίκτριες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν, χωρίς όμως να παραβλέπουμε τον στόχο των 20 νικών σε 20 αγώνες».

Ο επόμενος στόχος όμως του Απόλλωνα είιναι η κατάκτηση του Κυπέλλου όπου στον τελικό της 26ης Απριλίου 2016 αντιμετωπίζει την Transbunker ΑΕΛ. Ο κ. Γιαπάνης ανέφερε ότι «πλέον ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Παίζουμε με την ΑΕΛ σε ένα τοπικό ντέρμπι, σε ένα αγώνα – μια και έξω. Στους τρεις μέχρι στιγμής αγώνες που παίξαμε με την Transbunker ΑΕΛ κερδίσαμε, αλλά ο αγώνας είναι τελικός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ