1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2016 13:05

«Βλέπει» Πιάτσα η Μόντενα

Στη λίστα της πρωταθλήτριας Ιταλίας Μόντενα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Πιάτσα, με την απομάκρυνση το Άντζελο Λορετζέτι να θεωρείται δεδομένη.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Εθνικής Κατάρ, εξετάζεται από την διοίκηση της Μοντένα, ενώ το γεγονός ότι έχει συνυπάρξει ξανά με τον Έρβιν Ενγκαπέθ μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Ωστόσο δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, καθώς ο Πιάτσα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Κατάρ, οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι και τέλη Σεπτέμβρη. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που ο Πιάτσα δεν έμεινε στον Ολυμπιακό για δεύτερη χρονιά και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης.

Παρουσιάστηκε ο Πιάτσα στο Κατάρ

1 σχόλιο

  • Comment Link Montas Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 23:21 posted by Montas

    Ρε για δες τι γίνεται!! Αυτός που κάποιοι χαρακτήριζαν στατιστικολόγο να είναι πρώτο φαβορί για τον πάγκο της τρεμπλούχου Ιταλίας.
    Αλλά τι ξέρουν αυτοί στη Μόντενα, μωρέ. Ποια Μόντενα... Ποιος Σαρτορέτι...
    Τα ίδια είχε κάνει κι ο Παναθηναϊκός με τον Μπερούτο που τον έδιωξε μετά από μόλις μια σαιζόν. Όταν ο Ιταλός είχε να αντιμετωπίσει έναν Ηρακλή που εκείνη τη χρονιά ήταν δυο κλάσεις ανώτερος, υπερπλήρης σε όλες της θέσεις και είχε προπονητάρα στον πάγκο.
    Και μόνο που πήρε το κύπελλο και την πρώτη θέση στη regular season ήταν άθλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ