1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2014 23:53

O Oικονόμου προπονητής της Κουντουρά στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Απόστολος Οικονόμου είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας όπου πασαδόρος αγωνίζεται η Έλενα Κουντουρά. Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και ολοκληρώθηκαν σήμερα. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είναι στην Κύπρο για μία άλλη... ΑΕΚ. Αυτή της Λάρνακας. Επιασε δουλειά και θα κάνει το ντεμπούτο του στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση την μεθεπόμενη Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.
«Η ΑΕΚ Λάρνακας με προσέγγισε από το καλοκαίρι με ένα σοβαρό πλάνο για την ομάδα. Από την επιμονή που έδειξαν οι παράγοντες της ομάδας έδειξαν πως με θέλουν και πιστεύουν σε μένα. Έτσι αποφάσισα να απαντήσω θετικά σε αυτή την πολύ καλή πρόταση. Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κυπριακό πρωτάθλημα κι ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους και γιατί όχι την κατάκτηση ενός τίτλου», δήλωσε στο volleynews.gr ο Απόστολος Οικονόμου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ