1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2015 11:46

Χανιά και Μεσσαρά τα κύπελλα στην Κρήτη

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι Τελικοί Κυπέλλου Κρήτης Ανδρών και Γυναικών που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των 'Ευάγγελο Καπαρουνάκη' και 'Αντ.Αλεξανδράκη' αντίστοιχα και διοργανώθηκαν απο την ΕΣΠΕΚ σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΦΜΑΗ.
Μέσα απο δυο χορταστικά παιχνίδια με ανατροπές και συνεχείς εναλλάγές, ο ΣΦΠ Χανιών κατέκτησε το Κύπελλο Κρήτης στην κατηγορία των Ανδρών κόντρα στη ΓΕΗ με σετ 3-2, ενώ με το ίδο σκορ ο ΓΑΣ Μεσσαράς κέρδισε τον ΑΟ Κύδων και κατέκτησε το Κύπελλο Κρήτης στην κατηγορία των Γυναικών.

Τις βραβεύσεις για τους Κυπελλούχους έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ και Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κος Ψαρουδάκης Κωστής, τα μέλη του Δ.Σ κος Φραγκιαδάκης Νίκος και κα Καλουδιώτη Μαρία, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΚ κος Κοκοτσάκης Βασίλης, ο γιος του Βαγ. Καπαρουνάκη, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν η σύζυγος και ο γιος του Αντώνη Αλεξανδράκη οι οποίοι παρέδωσαν το δικό τους έπαθλο στην ομάδα του ΓΑΣ Μεσσαράς

Η ΕΣΠΕ Κρήτης ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κο Βαρδαβά Κώστα και το ΔΟΠΑΦΜΑΗ γαι τη συνδρομή του στη παραπάνω διοργάνωση, τη Διοίκηση του ΣΥΔΠΕΚ και τους Διαιτητές του για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στους αγώνες, το Πρόεδρο του ΟΦΗ κο Δανδάλη Γιάννη, τη Διοίκηση του Κλ. ΒΑΚ και τους εργαζομένους του για τη διάθεση του γηπέδου και τις υπηρεσίες τους, τις ομάδες για τη συμμετοχή και το ήθος που επέδειξαν κατά τη δειάρκεια των αγώνων καθώς και τους φιλάθλους που παρευρέθησαν και χειροκρότησαν τις ομάδες και τίμησαν με την παρουσία τους τα τιμώμενα πρόσωπα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ