1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2015 03:45

Aναστασιάδης: «Ειρήνη πήραμε το κύπελλο»! (video)

Ο Τάσος Αναστασιάδης στα 33 του χρόνια στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του. Όσες φορες κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βασίλη Κουρνέτα τα κατάφερε με τον πλέον παραγωγικό τρόπο.

Ο συμπαθής και έμπειρος πασαδόρος του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του Κυπελλου αφού παραδέχτηκε πως το περίμενε σε όλη του την καριέρα, ενώ την ώρα της συνέντευξης τον κάλεσε η σύζυγος του Ειρήνη και πανηγύριζαν μαζί μέσω τηλεφώνου!

«Είναι αλήθεια πως αγωνίστηκα πρώτη φορά σε φάιναλ-4. Είναι η πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου. Ζω μεγάλες στιγμές, μεγάλες συγκινήσεις και είναι μία επιτυχία καριέρας. Προσωπικά το πίστευα. Από τη στιγμή που περάσαμε το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου στον ημιτελικό μπηκαμε με αυτοπεποίθηση στον τελικό και πήραμε το κύπελλο. Το αφιερώνω στη κόρη μου Μαρίνα και στη γυναίκα μου Ειρήνη. Τώρα συνεχιζουμε στο πρωτάθλημα για να μην χάσουμε βαθμούς. Θέλουμε να μέίνουμε στην πρώτη θέση για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά ώστε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα», είπε ο Τάσος Αναστασιαδης!

 

Media

1 σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ