1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-03-2015 18:10

Κουρνέτας: «Η απαρχή για την πορεία του ΠΑΟΚ» (video)

Ο Βασίλης Κουρνέτας πανηγύρισε άλλον έναν τίτλο στην καριέρα του και ανεδείχθη MVP του Κυπέλλου, έχοντας απέναντι του την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του volleynews.gr:
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δώσει πολλά σε αυτό το άθλημα κι αυτή η χρονιά πιστεύω πως θα είναι η απαρχή για την πορεία του ΠΑΟΚ. Κατακτά ένα τρόπαιο απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατακτά τα πάντα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει νοοτροπία πρωταθλητή και μπορεί να ξεπερνά τα προβλήματα και να κατακτά τίτλους. Η προσπάθεια μας αποδίδει καρπούς, πήραμε αυτό το κύπελλο και γράφουμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι δεν σας κρύβω πως ήμουν κοντά στο να σταματήσω το βόλεϊ. Ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ και στην αρχή δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμος να τη δεχθώ. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ο προπονητής, μου έλυσε τα χέρια. Χαίρομαι που ζούμε αυτές τις στιγμές σε αυτή την ομάδα.

Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένεια μου, στους δικούς μου, σε αυτά τα παιδιά που προσπαθούν από την αρχή της χρονιάς, και στον κόσμο που του δώσαμε πολλές χαρές.

Η κατάκτηση ενός τροπαίου σίγουρα δίνει ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Ωστόσο έχουμε τους ημιτελικούς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, που έχει παίκτες με τη νοοτροπία νικητών. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, σίγουρα όμως μας δίνει ένα ψυχολογικό κίνητρο για το πρωτάθλημα.

Ήταν η δεύτερη φορά που έφυγα από τον Ολυμπιακό και σαφώς τα συναισθήματα ήταν πιο ήρεμα. Στον αθλητισμό συμβαίνουν αυτά. Τα συναισθήματα που νιώθω τώρα είναι πολύ σημαντικά για μένα γιατί μία ομάδα που δεν είχε πάρει τίποτα, με τη βοήθεια μου κατακτά έναν τίτλο. Θα έχω να το θυμάμαι για χρόνια αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Χάρηκα πάρα πολύ που η Σύρος αναγνωρίζει και χειροκρότησε αυτή την ομάδα. Κάνει τα τελευταία χρόνια μία μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ όλο το άθλημα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ