1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2015 22:36

Η πικρή ανάμνηση του Ντόκιτς και «το κάτι παραπάνω» του Γκαρά

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν για τον διαγώνιο του Φοίνικα, Τόμισλαβ Ντόκιτς και το λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Γκαρά. Οι δύο τους, ο πρώτος με τον Φοίνικα και ο δεύτερος με τη Λαμία, συμμετείχαν στο Final 8 του 2012. Τότε η Λαμία είχε επικρατήσει με 3-2.

«Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες αν όχι η χειρότερη της καριέρας μου», παραδέχθηκε ο Τόμο χωρίς όμως να έχει εξήγηση για αυτό που είχε συμβεί: «Ειλικρινά κανείς δεν μας είχε πιέσει ή αγχώσει. Ήταν θέμα κακής ημέρας απλά».

Αντιθέτως για τον Δημήτρη Γκαρά εκείνες οι ημέρες «ήταν από τις πιο ευχάριστες της ζωής μου και μακάρι να επαναληφθούν. Για την ακρίβεια έχοντας παίξει τότε στον τελικό, θα ήθελα και το κάτι παραπάνω».

Κι οι δύο πάντως συμφώνησαν ότι θα γίνει μεγάλη μάχη.
«Παίζουμε με τους πρωτοπόρους και αυτό τα λέει όλα. Θέλουν να κερδίσουν, αλλά το ίδιο θέλουμε κι εμείς και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες», είπε ο Ντόκιτς για να απαντήσει ο Γκαράς: «Είναι ημιτελικός Κυπέλλου και δεν υπάρχει φαβορί. Ο Φοίνικας παίζει εντός έδρας, έχουμε όμως την ποιότητα για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και να βρεθούμε στον τελικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ