1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-11-2014 21:05

Συνεχίζει στο Κύπελλο ο Φιλαθλητικός Λαμίας

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ανδρών πέρασε ο Φιλαθλητικός Λαμίας, μετά τη νίκη με 3-2 επί της ΕΑ Λαρίσης. 

Τα σετ: 3 - 2 ( 13-25 , 25-23 , 19-25 , 25-18 , 15-7 )

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: (Καλαθάς Ν.) Αναγνωστόπουλος Κ. , Ζαρκάδας Γρ. , Νικολαού Ι. , Μιχαλόπουλος Γ. , Αθανασίου Α. , Τσουροπλής Α. , Στάικος Σ. , Κοτσίλης Γ. , Καλαθάς Ν. , Φλώρος Γ. , Πιτσογιάννης Δ. , Μαυρωνάς Α.

Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ: ( Ματίκας Κ.) Ματίκας Κ. ,Καρμπάτης Π. ,Ματούλας Α. , Σκαρμούτσος Α. ,Περουλάκης Ι., Παληάς Κ . ,Ταμπόσης Ι. , Μαγκούτης Γ. , Ναλετάκης Χ. ,Μωησιάδης Α. ,Γαλάνης Ε.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Λαμίας, Νικόλας Καλαθάς δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αντιμετωπίσαμε την ΕΑ Λάρισας, μία ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Β' Εθνική κατηγορία. Το αποτέλεσμα για τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Λαμίας ήταν θετικό. Ήταν μία νίκη δύσκολη νίκη η οποία κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Ήταν ένα ματς με πολλές διακυμάνσεις τόσο στο σκορ, όσο και στην ψυχολογία. Η ομάδα μου κατάφερε και διαχειρίστηκε σωστά κάποιες κρίσιμες στιγμές και παρά το γεγονός ότι είχαμε κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ, ανεβάσαμε την απόδοση μας και ήρθε η επικράτηση. Ήταν μία νίκη η οποία ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που καταβάλουν οι αθλητές στις λιγοστές ώρες, οι οποίες μας έχουν παραχωρηθεί δυσανάλογα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Ευχαριστώ τους αθλητές, τους συμπαίκτες, τους φίλους για την προσπάθεια, Εύχομαι καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδος και καλή αρχή στο Πρωτάθλημα».

O αρχηγός του Φιλαθλητικού Λαμίας, Αντώνης Αθανασίου είπε:

«Ήταν το δεύτερο ματς Κυπέλλου,το οποίο ήταν και πιο δύσκολο. Έπρεπε να δείξουμε σοβαρότητα εφόσον η ομάδα έχει στόχο να παίξει καλά, και να αναβαθμίσει την εικόνα της. Αυτό το καταφέραμε σήμερα, αλλά με μεγάλη διακύμανση. Υπήρξαν στιγμές που δείξαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Είχαν κολλήσει οι επιλογές. Παρόλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα και ήρθε το αποτέλεσμα. Το βασικό συστατικό αυτής της νίκης, το οποίο πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια, είναι πως δεν υπήρχε ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες κι εκνευρισμός κι έτσι νικήσαμε μία δύσκολη ομάδα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί έχουμε δυνατότητες, και να συνεχίσουμε με αυτή την ανεμελιά της παρέας, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Ευχαριστώ και χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ