1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2022 00:48

Α2 γυναικών: Δυνατό και ανταγωνιστικό το ρόστερ της Νέας Γενεάς

Με έξι μεταγραφές και επτά παίκτριες που ανανέωσαν ολοκλήρωσε το ρόστερ της, η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Προπονητής παρέμεινε για άλλη μια σεζόν ο πολύπειρος Δημήτρης Σολκίδης όπου σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου δημιούργησαν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ για τη νέα χρονιά της Α2 γυναικών.

Ανανεώσεις

Αρχικά έμειναν οι λίμπερο Παλτιμσίζογλου Μαρία (5η χρονιά), η ακραία Δαμιανίδου Γιώτα και η κεντρική Γιοβανέκου Μαρία ( 4η σεζόν) καθώς και το δεύτερο λίμπερο, Φούρα Ξανθή (4η χρονιά). Ρεκορντ γούμαν παρέμεινε η πασαδόρος Σταυρίδη Βέρα, η οποία ανανέωσε για 6η σεζόν, η διαγώνια Πυργιώτη Βαλεντία που συμφώνησε να συνεχίσει για δεύτερη σεζον ενώ προαγωγή από τις ακαδημίες του συλλόγου, πήρε η Κουκουδίτσκα Κορίνα .

‘Έξι μεταγραφές

Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου έκανε έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση της εξαιρετικά ταλαντούχας, Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη (ακραία), πήρε τρεις κεντρικές, Στεργίου Δήμητρα, Κυριακίδου Πόλυ, Βακαλούδη Ευαγγελία, την ακραία Ειρήνη Αλατζίδου και επέλεξε πασαδόρο την ανερχόμενη Αθηνά Νταντούλα που πέρασε από Άρη και Αίαντα Ευόσμου.

Νεα Γενεά (ρόστερ)

Πασαδόροι: Σταυρίδη Βέρα, Αθηνά Νταντούλα

Κεντρικές: Γιοβανέκου Μαρία, Δήμητρα Στεργίου, Κυριακίδου Πόλυ, Βακαλούδη

 Διαγώνιες: Πυργιώτη Βαλεντία, Κουκουδίτσκα Κορίνα

Ακραίες: Μαρία, Δαμιανίδου, Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη, Αλατζίδου Ειρήνη

Λίμπερο: Παλτιμσίζογλου Μαρία, , Φούρα Ξανθή

Προπονητής: Δημήτρης Σολκίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ