1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2022 23:01

Βριλήσσια: Θωράκισαν την άμυνα τους με Πωλίνα Τριγωνίδου

Την άμυνα τους θωράκισαν τα Βριλήσσια ενόψει της νέας περιόδου της Πρι λιγκ με την απόκτηση της 29 χρονης λιμπερο (1μ70), Πωλίνας Τριγωνίδου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«O ΦΟ Βριλησσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Πωλίνα Τριγωνίδου. Η Πωλίνα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, και ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αγ.Παύλο, ΧΑΝΘ, ΜΕΝΤ, Παναθλητικό, ΠΑΟΚ, Κεραυνός Αγ.Παύλου, Πανιώνιο Ηρακλής Κηφισιάς και Αιγάλεω το οποίο βοήθησε να πάρει την άνοδο στη Volley League γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της η 29χρονη λίμπερο υποστήριξε:“Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα των Βριλησσίων διότι σαν ομάδα έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα και πάνω από όλα είναι οικογένεια.

Εύχομαι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα»Η διοίκηση του συλλόγου μας καλωσορίζει την Πωλίνα και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Βριλήσσια ρόστερ

Πασαδόροι: Παυλοπούλου Βασιλική, Όλγα Λογαρά

Ακραίες: Σοφία Σολωμού

Διαγώνιες: Ελένη Έρωτα

Κεντρικές: Κοραλία Μποκή, Αγγελική Στάθη

Λίμπερο: Πωλίνα Τριγωνίδου

Προπονητής: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ