1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2022 15:24

Ενίσχυσαν το κέντρο τους οι Αμαζόνες με 'Αννα Μαρία Καλλή

Μετά την απόκτηση της πολύπειρης Μαρίας Νομικού, οι Αμαζόνες ενίσχυσαν το κέντρο τους  και μια εξαιρετικά ταλαντούχα αθλήτρια, την Άννα Μαρία Καλλή. Η 23 χρονη 1μ84 κεντρική  η οποία μπλοκάρει πολύ ψηλά την μπάλα αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της Ν. Ερυθραιας στην προσπάθεια της για επιστροφή στη  Volley League.

 H  ανακοίνωση του συλλόγου για την Καλλή που αγωνίστηκε σε Τελαμώνα, Άρτεμις Κορυδαλλού και ΖΑΟΝ την τελευταία διετία αναφέρει:

“Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με την αθλήτρια Άννα Μαρία Καλλή.

Η Άννα Μαρία Καλλή, που γεννήθηκε το 1999 και έχει ύψος 1,84, αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, καθώς με τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του μπλοκ από τη θέση της κεντρικής. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στο ΖΑΟΝ.

Σε δηλώσεις της, η Άννα Μαρία Καλλή, αναφερόμενη στην έλευσή της στην «οικογένεια» των ΑΜΑΖΟΝΩΝ, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που η νέα σεζόν με βρίσκει στις Αμαζόνες. Θα είναι μια πολύ δυναμική χρονιά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα!»

Σύσσωμο το Δ.Σ. εύχεται στην Άννα Μαρία Καλλή υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.

Ρόστερ Αμαζόνων

Πασαδόροι: Ελένη Βυθούλκα

 Ακραίες: Χρυσάνθη Χριστοδούλου, Νάσια Φακοπουλίδου

 Διαγώνιες: Σοφία Γκρέκα

Κεντρικές Μαρία Νομικού , Αννα Μαρία Καλλή

Λίμπερο:

Προπονητής: Βασίλης Παννδής

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ