1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2013 16:30

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Η νέα κροατική δύναμη, Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε μια χώρα την Κροατία που δεν βγάζει πολλές καλές ομάδες η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Cev Cup, η Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα, είναι η νέα δύναμη. Ξεκίνησε να παίρνει τρόπαια το 2001 με την κατάκτηση του κυπέλλου Κροατίας, ωστόσο η... ξηρασία επανήλθε μέχρι το 2010 όταν ήρθε και το δεύτερο κύπελλο.

Τότε άρχισε να χτίζεται μια δυνατή ομάδα που την επόμενη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του κροατικού πρωταθλήματος. Το πρώτο πρωτάθλημα δεν άργησε να έρθει. Το 2012 κατέκτησε την κορυφή και το 2013 επανέλαβε τον άθλο της, με μόλις μία ήττα. Βέβαια, ρίχνεται τη μάχη από την δεύτερη φάση της διοργάνωσης, καθώς συμμετέχει και στο πρωτάθλημα κεντρικής Ευρώπης. Σε αυτό έχει κατακτήσει δύο φορές την τρίτη θέση (2011, 2012).

Στην Ευρώπη συμμετέχει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πέρσι στο CEV Cup αποκλείστηκε από την Ανόρθωση στο χρυσό σετ στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. 

O προπονητής Ιβάν Ράνσιτς που είναι και παίκτης της ομάδας, έχει κερδίσει την αγάπη των οπαδών, καθώς έχει ανατρέψει την κυριαρχία της HAOC Μλάντοστ. Στο ρόστερ της έχει έναν ξένο, τον ύψους 205 εκατοστών, Αμερικανό πασαδόρο, Ράιαν Αμερμαν.
Διαβάστηκε 1234 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ