1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2021 13:45

Οι βραβεύσεις του 28ου τουρνουά «Στελιος Καλαϊτζής»

Στο περιθώριο του 28ου τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής», η διοίκηση του διοργανωτή Πανερυθραϊκού που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ, βράβευσε 3 ανθρώπους του αθλητισμού και του βόλεϊ που έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες και είναι παράδειγμα προς μιμήσεις για το κοινωνικό σύνολο.

Μιχάλης Βάσιλας

Αρχικά τίμησε τον Πυρονόμο Μιχάλης Βάσιλα που υπηρετεί στη 1η ΕΜΑΚ από το 2006 και έχει από τότε συμμετάσχει σε όλες τις καταστροφές της Πατρίδας μας αλλά και εκτός αυτής.

Έχει βραβευθεί για τη προσφορά του από τον Προέδρο της Δημοκρατίας ενώ έχει ζήσει απίστευτες καταστάσεις, όπως τη τραγική εμπειρία της πυρκαγιάς στο Μάτι, της Ηλείας, τη καταστροφή της Μάνδρας αλλα και τους σεισμούς της Αλβανίας κλπ Τα 2 του αδέλφια Γιώργος και Κώστας παρέλαβαν τη τιμητική πλακέτα, λόγω παρουσίας της ΕΜΑΚ στις πλημύρες της Εύβοιας. Να σημειωθεί ότι και τα 3 αδέλφια στο παρελθόν ήταν αθλητές του Πανερυθραϊκού, κατακτώντας πολλές επιτυχίες.

Βαγγέλης Μπαταρλής

Τον Υπαρχιφύλακα Βαγγέλης Μπαταρλή που υπηρετεί στην Άμεση Δράση από το 2011, έχει υπάρξει αθλητής βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μεγάλο του προσόν είναι ότι νοιάζεται πραγματικά για τους συνανθρώπους του. Για αυτόν η υπηρεσία του στην Άμεσο Δράση δεν αποτελεί επάγγελμα αλλά λειτούργημα.Στις 31 Μαΐου 2020, με προσωπικό κίνδυνο της ζωής του έσωσε στη περιοχή του Αλίμου γυναίκα, κολυμπώντας 200 μέτρα από την ακτή που κινδύνευε να πνιγεί.

Ηλίας Καρράς

Τέλος βράβευσε τον εθελοντή πυροσβέστη Ηλίας Καρρά, αθλητή του βόλεϊ, που έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού.Από το 2014, τα καλοκαίρια του αντί να πηγαίνει διακοπές, όπως οι περισσότεροι, εκείνος έχει προτιμήσει να ενταχθεί στο σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών προσφέροντας  τις υπηρεσίες του, ώστε να βοηθάει την πυροσβεστική στη κατάσβεση των πυρκαγιών.

1.jpg2.jpg4.jpgpan1.jpeg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ