1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2021 15:29

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών: Έδωσαν ρέστα στην επίσημη φωτογράφιση της CEV

Η πρώτη ουσιαστικά μέρα της Εθνικής ομάδας γυναικών στη Φιλιππούπολη (όπου έφτασε το βράδυ της Δευτέρας) είχε πολύ... φορτωμένο πρόγραμμα.
Πρωϊνό ξύπνημα, βίντεο, τεστ κορωνοϊού, μεσημεριανή προπόνηση, αλλά ενδιάμεσα υπήρχε και κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον: Η επίσημη φωτογράφιση για την CEV!

Οι ερωτήσεις και οι απορίες για το τι ακριβώς είναι αυτή η φωτογράφιση ήταν αρκετές, αλλά από τη στιγμή που τα 14 κορίτσια βρέθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial δεν χρειάστηκαν παρά λίγα δευτερόλεπτα για να αρχίσει το σόου.

«Η ομάδα σας έχει φοβερό κέφι», παραδέχθηκαν οι υπεύθυνοι της διαδικασίας Χρίστο Στάικοφ, Γκιόργκι Αρσόφ με τον τελευταίο να μην έχει ιδέα ότι έχει το ίδιο επίθετο με τον άλλοτε διεθνή Βούλγαρο βολεϊμπολίστα (με θητεία σε Κομοτηνή και Ολυμπιάδα Πατρών) Ράντοσλαβ Αρσόφ.

Οι δύο φωτογράφοι αρχικά εξήγησαν τις συγκεκριμένες πόζες που έπρεπε να κάνει κάθε αθλήτρια και μετά από λίγο ξεκίνησε ο... αγώνας. Η αίθουσα μετατράπηκε σε γήπεδο με τις Τζίνα Λαμπρούση, Ανθή Βασιλαντωνάκη να είναι το... προπονητικό δίδυμο που έδινε οδηγίες και όλες οι υπόλοιπες ενθάρρυναν η μία την άλλη.

Κι από ένα σημείο και μετά ο Χρίστο κι ο Γκιόργκι απλά έλεγαν συνεχώς σε κάθε πόζα «perfect». Ωστόσο το... αυστηρό τεχνικό δίδυμο ήθελε κι άλλες λήψεις για να βεβαιωθεί ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το καλύτερο δυνατό.

Κι όταν ήρθε η δική τους σειρά, Όλγα και Ανθή έκαναν τις περισσότερες λήψεις απ' όλες, αλλά η ατάκα της εκδήλωσης προήλθε από την Πέννυ Ρόγκα. Βλέποντας τον Χρίστο να σηκώνει τον φακό της κάμερας για να... χωρέσει στο πλάνο Βασιλαντωνάκη και Ανθούλη αναρωτήθηκε φωναχτά και με σοβαρό ύφος: «Γιατί στις διαγώνιες σηκώνει ψηλά την κάμερα και στα λίμπερο την.... κατεβάζει;»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ