1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2021 16:47

Άκης Φλαούνας: «Παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε»

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει αύριο ο ΟΦΗ κόντρα στον νεοφώτιστο Φίλιππο Βέροιας (27/1, 17.00). Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας Ακης Φλαούνας και ο κεντρικός Νίκος Καρατζάς, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ για την σημασία του αγώνα.

Όπως ανέφερε αρχικά ο Ακης Φλαούνας  «είναι από τα παιχνίδια που κυνηγάμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να πάρουμε πόντους.Να έχουμε το αβαντάζ έναντι της Βέροιας. Αυτό το παιχνίδι, αλλά και το επόμενο με το Μίλωνα, είναι πολύ σημαντικά για μας».

Ο ΟΦΗ προέρχεται απο μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως είπε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας «δουλεύουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα μας, στους πόντους που παίρνουμε απο το μπλοκ-άμυνα. Εκεί χρειαζόμαστε παραπάνω πόντους για να κερδίζουμε και σετ».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Νίκος Καρατζάς, ανέφερε για την σημασία του αγώνα, με την ομάδα της Βέροιας, πως «είναι ένα ντέρμπι για μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί χρειαζόμαστε τους πόντους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ