1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2020 15:03

Ντουσάκη και Βολανάκη ανακοίνωσε ο Ακρίτας Καλαμάτας

Δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε η ομάδα γυναικών του Α.Ο Ακρίτα Καλαμάτας που θα αγωνιστεί στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΠ, καθώς αποκτήθηκαν οι Κατερίνα Ντουσάκη και η Παναγιώτα Βολανάκη.

Η πρώτη είναι 23 ετών ακραία, ξεκίνησε το βόλεϊ απο τον ΣΦΠ Χανίων και εχει αγωνιστεί σε Κύδων Χανίων και Απόλλωνα. Η Παναγιώτα είναι 18 ετών κεντρική και προέρχεται από του ΑΠΣ Ίωνες.

Οι συγκεκριμένες αθλήτριες αναμένεται να βοηθήσουν τον Μεσσηνιακό σύλλογο, δίνοντας περισσότερες λύσεις στον προπονητή Κώστα Δαλακούρα. Να θυμίσουμε ότι την πρώτη αγωνιστική  ο Α.Ο. Ακρίτας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Α.Ο. Αλκυών από το Ναύπλιο στις 25 Οκτωβρίου.

Στον όμιλο του Ακρίτα εκτός από την Αλκυών, αγωνίζονται ακόμη: Σπαρτιατικός Γ.Σ., Σ.Φ.Π. Άργους “Ίρις”, Ν.Ο.Κ  “Ποσειδών”, Α.Σ.Π. Τρίπολης και Μεσσηνιακός Γ.Σ.

Από τον ΑΟ Ακρίτα έχουν αποκτηθεί ως τώρα:

Μποχρίνη Σταυρούλα (ακραία Παναχαϊκη Γ.Ε.),

Μαθιουδάκη Νίκη (κεντρική με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων, αυτή είναι η τέταρτη της σεζόν στην ομάδα ),

Λίκα Αγγελική (λίμπερο Πειραϊκος, επέστρεψε μετά από απουσία ενός έτους)

Γρίβα Αγγελική (κεντρική με υποσχετική από Γ.Σ. Άργους),

Καραβανά Ελεάνα (κεντρική Α.Ο. Θρακομακεδόνες),

Καρδουλάκη Αγγελική (ακραία Απόλλων),

Μαντούκα Αναστασία (ακραία ελεύθερη),

Σταυροπούλου Πηνελόπη (ξεκινησε στην ακαδημίας του συλλόγου και επιστρέφει στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Αγρίνιο – ακραία Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός),

Μίσσιου Αγλαϊα (Μ.Γ.Σ.- αναπτυξιακά).

Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν για ένα έτος οι :Κουκούτση Ευτέρπη (Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας),Καπλάνη Θεοδώρα (Α.Π.Σ. Ηρακλείου Πήγασος) .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ