1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2020 20:39

«Ψήλωσε» με Ζαχαρούλα Γιαννέλου η Κόρινθος

Την πρώτη μεταγραφική της κίνηση ανακοίνωσε ενόψει της νέας περιόδου στην Πρι Λιγκ, η Κόρινθος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της κεντρικής, Ζαχαρούλας Γιαννέλου. Η 24χρονη κεντρική -μπλοκέρ με ύψος 1,85, προέρχεται από το πρωτάθλημα της Volleyleague, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανναξιακού.

Η παρουσία της συγκριμένης αθλήτριας αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο κέντρο του Πελοποννησιακού συλλόγου αλλά και να βοηθήσει σημαντικά τον ΑΣΠ, 'ωστε να έχει μια πολύ καλύτερη πορεία την καινούργια χρονιά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Ζαχαρούλας Γιαννέλου. Η 24χρονη κεντρική -μπλοκέρ με ύψος 1,85 θα βοηθήσει σημαντικά τους στόχους της ομάδας.Ζαχαρούλα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και σου ευχόμαστε Υγεία κι επιτυχίες .

Η Ζαχαρούλα Γιαννέλου δήλωσε:

Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή σεζόν θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Κορίνθου. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους μας και να πετύχουμε κάθε στόχο μας!Η πορεία της Ζ. Γιαννέλου ως σήμερα:

2012-2015: ΑΟ Μαρκοπούλου

2015-2017: ΓΣΚ Ηρακλής

2017-2019: ΦΟ Βριλησσίων

2019-2020: Πανναξιακός ΑΟΝ

2013-2014:Εθνική νεανίδων (4η θέση στο Πανευρωπαϊκό)»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ