1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2019 00:22

Απο τον Πανιώνιο στον Εθνικό η Σπανού

Μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια,  την 17 χρονη ακραία, Ορτενσία Σπανού, θα ενισχύσει το ρόστερ του Εθνικου Πειραιά στην προσπάθεια που κανει για να δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

 Η ανακοιίωση του Εθνικού για την Σπανου:

" Συνεχίζει να επενδύει σε κορίτσια με ταλέντο ο Εθνικός ενισχύοντας το γυναικείο του τμήμα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 17χρονης ακραίας επιθετικής πρώην παίκτριας στις νεάνιδες του Πανιωνίου, Ορτένσιας Σπανού. Πρόκειται για μια προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον, μίας αθλήτριας με ταλέντο, που με συστηματική δουλειά θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας.

" Έφυγα από έναν ιστορικό σύλλογο και έρχομαι ν' αγωνιστώ σ'ένα εξίσου μεγάλο και ιστορικό . Έχω πολύ όρεξη για να παίξω Βόλεϊ και θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά, να γίνομαι συνεχώς καλύτερη και να προσφέρω τα μέγιστα στον Εθνικό.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα κορίτσια εκτός από καλές παίκτριες, είναι και πολύ καλές σαν χαρακτήρες και πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εθνικού που μ' έφεραν στην ομάδα, καθώς και την ομάδα του Πανιωνίου για τα χρόνια που συνεργαστήκαμε".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ