1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2019 23:33

Απο τα Χανιά στον Κορυδαλλό η Βασιλική Μπαλάσκα

Η ταλαντούχα Βασιλική Μπαλάσκα από τον Παγχανιακό, αποτελεί το νεώτερο μεταγραφικό απόκτημα της 'Αρτεμις Κορυδαλλού στο καινούργιο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η 18 χρονη (1μ82) ακαρία που αποκτήθηκε με ελευθέρας από την Κρητική ομάδα εκτός από το βόλεϊ, ξέρει να σκοράρει και στο τενις, αφου είναι πρωταθλήτρια σε διασυλλογικό επιπεδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Κορυδαλλού για την Μπαλάσκα που θα εχει διπλό ρόλο σε νεάνιδες και γυναίκες, αναφέρει:

«Ενισχύει το νεανικό του σχήμα ο ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Στο ρόστερ της ομάδας προστίθεται και η Χανιώτισσα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ. Η ταλαντούχα αθλήτρια γεννημένη το 2001, με υψος 1.82 αποκτήθηκε από τον ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟ με ελευθέρας κι είναι χρόνια στο στόχαστρο των υπευθύνων της ΑΡΤΕΜΙΣ.

Η Βασιλική που είναι και πρωταθλήτρια στο τένις θα πέσει στα βαθιά αφού θα κληθεί εκτός από τις Νεανίδες, να πάρει και ρόλο στο γυναικείο. Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο Παπαδάκη για την άψογη συνεργασία στο μεταγραφικό κομμάτι και την αθλήτρια για την εμπιστοσύνη της. Βασιλική σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ