1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2019 10:32

Οι δύο δικέφαλοι παλεύουν για την άνοδο

Το μεγάλο ντέρμπι τίτλου, η «αετομαχία» ανόδου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ,
είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Η Ένωση στο γήπεδο της και με την βοήθεια του κόσμου της,βρίσκεται στους 37 πόντους, θέλει καθαρό τρίποντο κόντρα στον πρωτοπόρο δικέφαλο του βορρά, που έχει 40, ώστε να μπορέσει να τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας,ωστε να έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει απευθείας το εισιτήριο στην Α1. Σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενες, αποδράσουν με νίκη η πάρουν βαθμό θα παραμείνουν στο ρετιρέ του πρωταθλήματος με πολύ βατό πρόγραμμα, μέχρι το τέλος και θα αισιοδοξούν βάσιμα για άνοδο. Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-2.

Το τελικό αποτέλεσμα του κλειστού της Ν. Φιλαδέλφειας, θα περιμένει και ο δεύτερος Παναθηναϊκός που έχει 37, ο οποίος παίζει στη Ν. Σμύρνη, δύο ώρες αργότερα και με ηττα του ΠΑΟΚ και δικό του τρίποντο θα περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή ενώ αν οι «ασπρόμαυρες» πάρουν θετικό αποτέλεσμα, θα ισοβαθμήσει με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και θα μείνει δεύτερος αφού έχει δύο ήττες από την ομάδα του Σολκίδη στα μεταξύ τους ντέρμπι.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Σαββάτου, Άρτεμις-Λαμία και του ΖΑΟΝ με το Αιγάλεω την Κυριακή, καθώς οι τρεις πρώτες ομάδες διατηρούν ελπίδες για τετράδα και πεντάδα που θα τους δώσει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ ενώ το φιλοξενούμενο «Σίτι» θα τα δώσει όλα στο Ζηρίνειο για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα το βοηθήσει στην παραμονή του στην κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ