1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2019 22:47

Ο Σαμούλι Καϊσλασάλο στη θέση του Ντόκιτς στο «πειρατικό»

Δέκα μέρες μετά την αποχώρηση του Τόμισλαβ Ντόκιτς και η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του για τη θέση του βασικού διαγωνίου.

Πρόκειται για τον Φινλανδό Σαμούλι Καϊσλασάλο ο οποίος αναμένεται να φτάσει άμεσα στο νησί για να τεθεί στην διάθεση του Ράτκο Παβλίσεβιτς και να ενσωματωθεί για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι γεννημένος 03/08/1995 και έχει ύψος 2.04.Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζονταν στην φινλανδική Λέκα και την διετία 2004-06 στην Ίσκου. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Φινλανδίας.

Ο 23χρονος διαγώνιος είναι δεύτερος διαγώνιος της Εθνικής Φινλανδίας πίσω από τον Ούρπο Σιβούλα και θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του φινλανδικού βόλεϊ. Σίγουρα δεν έχει την εμπειρία του Ντόκιτς αλλά η διοίκηση του Φοίνικα θέλει να επενδύσει σε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο αθλητή που μπορεί να «γεμίσει» την ομάδα όχι μόνο στην επίθεση αλλά και σε σερβίς και μπλοκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ