1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2018 13:24

Επιτυχημένο το 2ο τουρνουά Κορασίδων Πειραματικού, ΒΑΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο ετήσιο τουρνουά κορασίδων που συνδιοργάνωσε στο κλειστό Συκεών Θεσσαλονίκης, το Πειραματικό μαζί με τον ΒΑΟ και το οποίο είχε κοινωνικό μήνυμα αφού ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της διοίκησης του Πειραματικού για το τουρνουά:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο ετήσιο τουρνουά κορασίδων με πανελλήνια συμμετοχή που διοργάνωσε ο σύλλογος μας μαζί με το σύλλογο του ΒΑΟ στο γήπεδο του ΒΑΟ το διήμερο 16-17/6 υπό την αιγίδα της ΕΠΕΣΘ.

Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας και συμμετείχαν 4 ομάδες, το Πειραματικό,ο Β.Α.Ο, ο Παναθηναϊκός και ο Αίας Κιλκίς. Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:B.A.O-Αίας Κιλκίς 0-3,Πειραματικό-Παναθηναϊκός 3-0.

Στη δεύτερη ημέρα στο μικρό τελικό η ομάδα του Παναθηναικού επικράτησε με 3-1 σετ του ΒΑΟ και ο Αίας Κιλκίς επικράτησε με 3-2 σετ του συλλόγου μας.

Οι προπονητές των 4 ομάδων και οι προπονητές που παρευρέθηκαν στο γήπεδο ανέδειξαν ως MVP της διοργάνωσης την Καντίδου Δέσποινα του Αίαντα Κιλκίς.Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Σύλλογος Συνδρόμου Down με τις μαζορέτες τους παρουσίασαν στο κοινό τις χορευτικές τους ικανότητες καθοδηγούμενες από την γυμνάστρια τους Σοφία εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Ο σύλλογος μας απένειμε πλακέτα στην προπονήτρια του Παναθηναϊκού Λία Μήτση για την προσφορά της στο Ελληνικό ΒόλεϊΚαι τις δύο ημέρες των αγώνων το Κλειστό Γυμναστήριο του Β.Α.Ο ήταν γεμάτο από θεατές οι οποίοι και υποστήριξαν ένθερμα το σκοπό του συγκεκριμένου τουρνουά.

Ευχαριστούμε πολύ την Εθελοντική Διασωστική ομάδα ΟΦΚΑΘ, τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Βασιλειάδη με το επιτελείο του, την Βασιλεία Βασιλειάδου για τις υπέροχες φωτογραφίες, την ΕΡΤ 3 για την τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά και φυσικά τους χορηγούς μας και υποστηρικτές μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ