1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-03-2018 23:54

Προύσαλης: «Περιμένω μια συγνώμη από τον Γεροθόδωρο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης, μετά από την αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς, διαμαρτυρήθηκε για την φάση του 1ου σετ, απαιτώντας από τον Νώστα Γεροθόδωρο να ζητήσει συγνώμη.


«Κρατήσαμε το αλώβητο της έδρας μας και πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Την νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο, ευχαριστούμε που ήρθε και συνεχίζουμε. Όσο για την βράβευση μου ως MVP είναι ομαδική δουλειά, παίζουμε ένα ομαδικό άθλημα οπότε ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Μακάρι να κερδίζουμε με την ομάδα μου και όλα καλά θα πάνε. Περιμένω από τον πρώτο διαιτητή να ζητήσει μια συγνώμη. Σχετικά με τη φάση του 1ου σετ η μπάλα ήταν άουτ, εμείς τον βοηθούσαμε, έχουμε πιάσει μπλοκ άουτ του τα λέγαμε όλα, σε εκείνη τη φάση πήρε προσωπικά επάνω του την μπάλα και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντική νίκη».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε:  «Είναι πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι ενώ χάναμε 2-1 σετ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για εμάς είναι σημαντικό γιατί παίξαμε με μια ομάδα που ήταν αρκετά μαχητική και μας δυσκόλεψε πολύ μέσα στην έδρα μας. Παρ’ όλα αυτά δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό μέσα στη Μίκρα». 

Δείτε τη φάση που διαμαρτύρεται ο Ηρακλής: Το βίντεο που δικαιώνει τον Ηρακλή (video)

Διαβάστηκε 934 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ