1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2018 16:52

Ζωλασταθιάδης: «Στην Ελλάδα της υποκρισίας ανταγωνιζόμαστε εκτός αγωνιστικών χώρων»

Με επτά αθλήτριες κατέβηκε ο Αίας Ευόσμου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιτήθηκε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στις 14.00, αντί στις 19.00 για να μπορέσουν να μεταβούν όλες οι αθλήτριές του στις Κυκλάδες και να επιστρέψουν στην συμπρωτεύουσα αυθημερόν, αίτημα όμως που δεν έγινε δεκτό από την ομάδα της Θήρας.
Έτσι, όπως δήλωσε και στο volleynews.gr ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης δεν ήταν εφικτό να μεταβεί όλη η αποστολή στη Σαντορίνη. Μάλιστα, ούτε ο ίδιος μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα στις Κυκλάδες, λόγω του προπονητικού καμπ beach volley που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη.

«Συμμετείχαμε χωρίς όλες μας τις δυνάμεις στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Θήρας για το Κύπελλο για να τιμήσουμε τον θεσμό και να τον προστατεύσουμε συμμετέχοντας με την καλύτερη δυνατή σύνθεση που μπορούσαμε, δηλαδή παιδιά που δεν ήταν μαθήτριες τρίτης λυκείου και δεν είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αυτό γιατί άνθρωποι που χρησιμοποιούν συγκαλυμμένο πολιτισμό και ευγένεια, δεν βοήθησαν καθόλου να γίνει όσο πιο δίκαιη γινόταν η αναμέτρηση. Σε αντίθεση με εμάς, που όταν μας ζητήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους να βοηθήσουμε, πραγματοποιήσαμε ό,τι αλλαγή μας ζητήθηκε, είτε αυτοί ήταν παράγοντες είτε συνάδελφοι. Κάναμε τα πάντα για να βοηθήσουμε, κάτι που δεν έγινε όταν ζητήθηκε από εμάς. Μέχρι χθες ήμουν οργισμένος με αυτή την συμπεριφορά, αλλά σήμερα βλέποντας πως αντιμετώπισαν τις κορασίδες του Αίαντα, νιώθω περήφανος για την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριές μου στη Σαντορίνη. Ο πραγματικός στίβος είναι το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος. Δυστυχώς στην Ελλάδα της υποκρισίας έχουμε φτάσει να ανταγωνιζόμαστε έξω από αυτόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ