1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2017 21:18

Γουνεμπάινα: «Έπεσα θύμα ρατσιστικής επίθεσης»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Tο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τουρ διακόπηκε στο 24-24 του πρώτου σετ, καθώς ο Καμερουνέζος ακραίος της Τουρ, Νέιθαν Γουνεμπάινα αποχώρησε για τα αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενος ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από την εξέδρα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Καμερουνέζος επέστρεψε στο παιχνίδι και ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, ο Βούλγαρος Τοντόροφ τον απέβαλε από το παιχνίδι.

Με την λήξη του αγώνα, ο Γουνεμπάινα μίλησε με ειρωνικό ύφος στον διαιτητή, που αρνήθηκε ότι ενημερώθηκε για το συμβάν. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Έπεσα θύμα ρατσιστικής επίθεσης και μου λες ότι δεν σου είπα τίποτα; Έχεις παιδιά και τους λες ψέματα όπως λες σε μένα τώρα; Ντροπή σου» ήταν τα λόγια του Γουνεμπάινα προς τον Βούλγαρο Τοντόροφ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του προπονητή της Τουρ Σεντρίκ Ενάρ. «Δεν ακούσατε τι έγινε; Μπορεί να σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά αλλά για εμάς δεν είναι».

Χαραρκτηριστική είναι και η αποκλειστική φωτογραφία του volleynews.gr.

Διαβάστηκε 474 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ